به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری bizcommunity؛ سازمان گردشگری شهر کیپ تاون با همکاری شرکت مشاور سرمایهگذاری و ارائه خدمات مدیریتی کرسنت ریتینگ (Crescent Rating) سنگاپور، محمد کمال و جاوید احمد، دو سرآشپز برجسته سنگاپوری را برای آموزش آشپزی حلال به 37 سرآشپز این شهر به کار گرفت.
کارگاه آموزش آشپزی حلال شامل معرفی اصول اسلامی و حلال، ادغام اصول اسلامی با غذای حلال، شناخت مواد غذایی حلال، مقدمهای بر تغذیه حلال از لحاظ سلامتی و نهایتا آزمون آنلاین برای اعطای گواهینامه است.
20 نفر از سرآشپزها که نمره قبولی در آزمون آنلاین را کسب کنند، میتوانند در کارگاه تجربی آموزش آشپزی حلال شرکت کنند./