در متن بیانیه می‌خوانیم «متأسفانه خبری از جناب استاد هادوی در مورد کسالت حضرت آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی مدظله در سایت‌ها منتشر شده که در آن نقل غلو شده است. به اطلاع مردم شریف می‌رساند معظم‌له چند ماه پیش به سبب سرماخوردگی و تب ویروسی، عفونی مجبور به استفاده از چرک‌خشک‌کن‌های قوی شدند که بواسطه آن و همچنین کم اشتهایی که از عوارض این بیماری می‌باشد به لحاظ جسمانی ضعیف شدند. اکنون بحمدالله پس از بهبودی در دوره نقاهت و به توصیه پزشکان برخی از فعالیت‌های خود را کم نموده و در حال تجدید قوای از دست رفته هستند، اما همچنان در جلسات منظم استفتاء، ملاقات‌های ضروری و مباحثات علمی در آثار مکتوب، نظارت بر امور اجرایی و جلسات روضه دفتر کما فی‌السابق حضور دارند».

آنچه در این بیانیه مشهود است اینکه دفتر این مرجع تقلید، خبر بیماری ایشان و ضعف جسمانی را تأیید کرده و از سیر بهبودی روند بیماری خبر داده است؛ بنابراین تکذیب بیماری با استناد به این بیانیه وجهی ندارد و سازگار با رویکرد حرفه‌ای رسانه‌ای نیست.

براساس این بیانیه ضعف جسمانی آیت‌الله مکارم به دلیل ابتلا به این بیماری و عوارض داروهای مصرفی سبب شده تا ایشان به برخی فعالیت‌ها از جمله جلسات درس نتوانند بپردازند، ولی جلساتی که انرژی کمتری از ایشان می‌برد تداوم دارد که در سخنان آیت‌الله هادوی هم به تعطیل درس اشاره شده بود.

طلب دعا برای سلامتی افراد امری کاملا طبیعی است، ولی متأسفانه در فرهنگ کنونی جامعه ممکن است که برداشت‌های متفاوتی از آن شود؛ از جمله دلایلی که خبرگزاری ایکنا از لفظ درخواست دعا از سوی مؤمنین استفاده کرده، کمرنگ کردن چنین برداشتی از این مسئله فرهنگی است.

آیت‌الله مکارم روز گذشته در مجلس عزای امام سجاد(ع) حضور یافتند؛ همچنین امروز وزیر آموزش و پرورش با ایشان دیدار کرد، گرچه تنها برخی از خبرنگاران توانستند در این جلسه حضور یابند و این نشان از سلامتی این مرجع تقلید و مفسر بزرگ قرآن کریم دارد که مطلوب همه خیرخواهان از جمله اصحاب قلم است و ان‌شاءالله به زودی درس خود را هم آغاز کنند.

انتهای پیام