حلقه مفقوده جامعه، اخلاق شهداست
کد خبر: 3867423
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۶

حلقه مفقوده جامعه، اخلاق شهداست

گروه اجتماعی ـ نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه حلقه مفقوده جامعه ما اخلاق شهداست، نهادینه شدن این مقوله را باعث برطرف شدن همه مشکلات دانست.

موسوی‌فرد

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد، نماینده ولی‌فقیه در خوزستان در آیین اختتامیه شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل که امروز 8 دی‌ماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون در حوادث گوناگون شهدای بسیاری به انقلاب تقدیم شده است. حلقه مفقوده جامعه ما اخلاق شهداست که اگر این اخلاق در جامعه نهادینه شود مشکلات ما را حل خواهد کرد.

وی ادامه داد: شهید صیاد شیرازی، شهید رجایی، شهید بهشتی و دیگر شهدایی که توفیق شهادت داشتند،‌ دارای ویژگی پسندیده اقامه نماز اول وقت بودند. دیگر ویژگی بارزی که در شهدایی مثل شهید باکری دیده می‌شود خدمت به مردم است. اگر بخواهیم بعد از واجبات الهی ویژگی را به عنوان معارف الهی به جامعه معرفی کنیم خدمت به خلق و نیازمندان است.

موسوی‌فرد ادامه داد: با بررسی زندگی شهدا متوجه می‌شویم که خدمت به مردم در زندگی آنها موج می‌زند. بعد از انقلاب اسلامی هم کم نبودند معلمانی که در مناطق محروم و روستایی تلاش کردند و دانش‌آموزان را گردهم آوردند و آنها را از نعمت دانش و تحصیل برخوردار کردند.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان گفت: حرکت جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به کسب علم و دانش به برکت تلاش‌های استاندار و مجموعه استانداری اقدامی مطلوب است، چرا که علم و دانش ابزار رشد انسان است و انسان بدون ابزار نمی‌تواند کار و تلاش کند.

کوروش مودت، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان هم در این مراسم اظهار کرد: آمار ما در زمینه دانش آموزان تحت پوشش پیش دبستانی صددرصد در حال افزایش است و این نوید خوبی است که با حمایت مسئولان و استاندار و مجموعه استانداری محقق می‌شود.

وی ادامه داد: امسال از بین دانش آموزان 6 تا 12 سال، تعداد 11 هزار و 412 نفر بازمانده از تحصیل داشتیم و از این تعداد، تعداد 5 هزار و 435 نفر شناسایی شدند که 2 هزار و 373 نفر جذب به تحصیل شدند و حدود 21 درصد از این تعداد باقی ماندند.

مودت گفت: سال گذشته نرخ بازماندگی از تحصیل 2 و 13 صدم درصد بود و امسال به یک و 96 صدم درصد رسیده است یعنی 17 درصد نسبت به سال قبل کاهش داشتیم. بازماندن از تحصیل شامل دلایلی همچون مسائل اقتصادی و فقر، مسائل فرهنگی، اشتغال به کار، بیماری، فوت، ازدواج و مهاجرت بوده است که حدود 1045 نفر مهاجرت به خارج از کشور و بیش از 240 نفر مهاجرت به خارج از استان داشتیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: در این کار کمیته امداد، بهزیستی، صداوسیما، موسسات خیریه، شبکه بهداشت، کتابخانه با آموزش و پرورش همکاری خوبی داشتند.

وی همچنین اظهار کرد: وزیر آموزش و پرورش براساس چالش‌های پیش روی آموزش و پرورش خوزستان اقدام بسیار ارزشمندی را انجام داده و براساس آن کارگروهی را برای رسیدگی به کیفیت بخشی به امر آموزش و پرورش خوزستان در سه محور فضای آموزشی، نیروی انسانی و عدالت آموزشی اختصاص داده است و می‌خواهد آن را در دولت مطرح کند و برای آن اعتبار بگیرد. 30 درصد از فضاهای آموزشی ما واحدهای تخریبی هستند، در نیروی انسانی مشکل داریم و البته کمترین آمار ما در رابطه با دوری از مراکز آموزشی است که باید این موضوعات را حل کنیم تا عدالت آموزشی برقرار شود.

انتهای پیام
captcha