رشادت‌های رزمندگانی که در عملیات فتح خرمشهر ماندگار شد
کد خبر: 4058999
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰

رشادت‌های رزمندگانی که در عملیات فتح خرمشهر ماندگار شد

قاسم طارم، رزمنده هشت سال دفاع مقدس با اشاره به اینکه عملیات فتح خرمشهر فقط در سوم خرداد اتفاق نیفتاد، بلکه ۲۴ روز به طول انجامید، گفت: عملیات فتح خرمشهر از سحرگاه دهم اردیبهشت‌ماه آغاز و در آخرین مرحله منجر به فتح خرمشهر شد.

عملیات فتح خرمشهر قاسم طارم، رزمنده هشت سال دفاع مقدس در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌رضوی اظهار کرد: جنگ دفاع مقدس 2887 روز به طول انجامید و در طول این مدت هزار روز جنگ فعال را تجربه کردیم.

وی با بیان اینکه در این هزار روز جنگ فعال، طرفین از همه سلاح‌هایی که در اختیار داشتند استفاده کردند، اظهار کرد: طی این هزار روز جنگ فعال 297 روز ابتکار عمل و تهاجم از سوی دشمن و 703 روز قدرت و ابتکار عمل در اختیار رزمندگان اسلام بود. طی هشت سال جنگ تحمیلی حدود 200 هزار شهید تقدیم اسلام، انقلاب و ایران شده است.

طارم از عملیات بیت‌المقدس به عنوان نقطه عطف دوران هشت سال دفاع مقدس نام برد و  بیان کرد: پس از اینکه 20 ماه از جنگ گذشته بود سازمان‌های بین‌المللی و شورای امنیت که به خواب غفلت رفته بودند تنها یک قطع‌نامه صادر کردند و آن هم روز ششم جنگ بود، اما قطعنامه دومی که در رابطه با دفاع مقدس و جنگ صادر شد در اردیبهشت‌ماه سال 1361 زمانی که عملیات بیت‌المقدس در حال اجرا بود صادر شد.

این رزمنده هشت سال دفاع مقدس با اشاره به اینکه عملیات بیت‌المقدس، 24 روز به طول انجامید، گفت: خیلی مواقع فقط به دنبال سوم خرداد هستیم، اما باید دانست که این عملیات با فداکاری فرزندان ارتشی، سپاهی و بسیجی به وقوع پیوست.

وی ادامه داد: عملیات فتح خرمشهر از سحرگاه دهم اردیبهشت‌ماه آغاز و در آخرین مرحله که مرحله چهارم بود در سوم خرداد منجر به فتح خرمشهر شد.

این رزمنده هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: هرچند از شهدا و خاطرات رزمندگان بسیار  می‌توان یاد کرد، اما مدیر این عملیات دفاع مقدس امامی بود که با مدیریتش همه نیروها را پای‌ کار آورد و وحدت را بین سپاه و ارتش برقرار کرد و در حالی‌که نیروهای نظامی در صحنه بودند مدیریت جنگ را به خود مردم واگذار کرد.

وی اظهار کرد: طی هشت سال دفاع مقدس مردم نه تنها جنگ را اداره کردند، بلکه پشتیبانی آ‌ن‌را برعهده داشتند و از سویی مشکلات جنگ را نیز تحمل می‌کردند و هیچ‌گاه شکوه و گلایه‌ای نداشتند.

طارم گفت: امام با اعتماد و ایمان به خدا، اتکا به مردم، تقویت اتکا به نفس رزمندگان و جلوگیری از غرور فرماندهان و رزمندگان دفاع مقدس و تربیت نیروهای انسانی و فرماندهان لایق و به خصوص با مهربانی توانست این جنگ را به سرمنزل مقصود برساند.

انتهای پیام
captcha