ویژگی‌های یک رسانه دینی از دیدگاه آیات قرآن
کد خبر: 4077323
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۶

ویژگی‌های یک رسانه دینی از دیدگاه آیات قرآن

نماینده ولی‌فقیه در سپاه کاشمر به بیان ویژگی‌های یک رسانه دینی از دیدگاه آیات قرآن پرداخت.

ویژگی‌های یک رسانه دینی از دیدگاه آیات قرآنبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا چهکندی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه کاشمر، شامگاه گذشته 19 مردادماه، در مراسم تجلیل از خبرنگاران که هم‌زمان با سالروز شهادت امام سجاد(ع) و با حضور فرمانده ناحیه مقاومت سپاه و جمعی از پاسداران برگزار شد، اظهار کرد: خبرنگاران برای دفاع از دین، انقلاب و دفاع از ارزش‌های اسلامی تلاش بیشتری کنند.

وی با اشاره به اینکه امام سجاد(ع) بعد از جریان کربلا همراه با حضرت زینب(س) و قافله اسراء وظیفه جهاد تبیین را داشتند، افزود: اگر امروز ما از کربلا حرف می‌زنیم و صحبت می‌کنیم چون امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) نگذاشتند بعد از شهادت امام حسین(ع) کربلا در کربلا بماند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه کاشمر عنوان کرد: تمامی قیام‌هایی که بعد از عاشورا صورت می‌گیرد از جمله قیام مختار، توابین و... به دلیل جهاد تبیین امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) است که به شیوه‌های گوناگون عملی و نقلی اجاره ندادند واقعه کربلا به فراموشی سپرده شود.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه کاشمر با بیان اینکه امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) با جهاد تبیین عرصه را بر مخالفان تنگ کردند، تصریح کرد: رسانه عاشورای حسینی حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) هستند، امروز رسانه‌ها و خبرنگاران هم وظیفه جهاد تبیین را برعهده دارند.

چهکندی خاطرنشان کرد: اگر این‌ها اخبار را از کربلا نقل نمی‌کردند و مردم متوجه وقایع، جنایت‌ها و ظلم‌هایی که در آنجا گذشته نمی‌شدند امروز هیچ کس در جریان اتفاقات عاشورا نمی‌بود.

وی مقتل خوانی را یک رسانه و خبر دانست و تصریح کرد: اگر تاریخ نوشته نمی‌شد امروز وقایع کربلا به ما نمی‌رسید، این نشان دهنده اهمیت رسانه و خبر است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه کاشمر ادامه داد: خبرنگاران امروز وظیفه سنگینی را برعهده دارند، دشمن با تمام توان و ابزاری که در اختیار دارد در مقابل انقلاب، ارزش‌ها و آرمان‌ها ایستاده است، می‌طلبد در این عرصه ما هم قوی شویم و تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه همه آحاد مردم وظیفه دارند با روش‌های مختلف و ابزاری که در اختیار دارند در عرصه جهاد تبیین فعالیت کنند، به ویژگی‌های یک رسانه دینی و خبرنگار از دیدگاه قرآن پرداخت و گفت: حق محوری از مهم‌ترین ویژگی‌های یک رسانه دینی از دیدگاه آیات قرآن است.

چهکندی از قرآن کریم به عنوان بزرگ‌ترین رسانه دینی نام برد و اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های قرآن که مردم به دنبال آن هستند چون به دنبال باطل نرفته و همه آن حق است.

وی تصریح کرد: کسانی که در رسانه می‌خواهند فعالیت کنند باید حق را مراعات کنند، نوشته‌هایشان به گونه‌ای نباشد که به دفاع از جبهه باطل بپردازند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه کاشمر عنوان کرد: هرگاه که حق تبیین شد و مردم متوجه آن شدند باطل از بین رفت، خبرنگاران در خبررسانی از هر شیوه و ابزاری نباید استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه زمانی در جهاد تبیین موفق خواهیم بود که مستحکم، متقن و مستدل صحبت کنیم، گفت: یک رسانه در گام دوم انقلاب باید بتواند رحمت گستری کند و مهرورز باشد.
چهکندی دلسوزی را از دیگر ویژگی‌های یک رسانه دینی دانست و افزود: رسانه‌ها و خبرنگاران نباید برای منافع حزبی، گروهی، قدرت طلبی و شهرت خودشان کاری را انجام دهند.

وی با بیان اینکه طاغوت ستیزی از دیگر ویژگی‌های یک رسانه دینی است، بیان کرد: طاغوت ستیزی باید در رسانه‌ها و خبرنگاران تقویت شود، مردم باید طاغوت و فرعون‌های زمان را بشناسند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه کاشمر با اشاره به اینکه خبرنگاران در طراز انقلاب باید راهشان مشخص باشد، دفاع از ارزش‌ها و روشنگری را از دیگر خصوصیات یک رسانه دینی، ارزشی، انقلابی و خبرنگاری که در گام دوم انقلاب می‌خواهد قلم زند دانست.

وی بیان کرد: اگر دشمن ضد ارزش‌ها و بداخلاقی‌ها را ترویج می‌کند چون می‌خواهد مردم را خاموش کند، در این میان رسانه‌ها هستند که باید برای دفاع از ارزش‌ها در جامعه روشنگری کنند.

چهکندی همچنین افشای فساد را از دیگر وظایف رسانه‌ها دانست و گفت: زمانی رسانه‌ها می‌توانند به رسوا کردن مفسدین و محتکرین بپردازند که وامدار کسی نباشند و منافع مردم را بر منابع شخصی ترجیح ندهند.

وی با اعلام اینکه امیدآفرینی از دیگری اقداماتی است که یک رسانه دینی باید انجام دهد، تصریح کرد: دشمن می‌خواهد از اسلام و انقلاب سیاه نمایی کند اما در برابر رسانه‌های داخلی باید دستاوردهای نظام را به درستی برای مردم بازگو کنند.

انتهای پیام
captcha