استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه میتوانیم نشستهای درون خانواده را برای جوانهایی که به تفکر انتزاعی رسیدهاند عمیقتر کنیم، گفت: جوانان نیاز به مبانی فکری و تحلیلی دارند و باید آیات مناسب چنین دورهای برای آنها بیان شود.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آیه 23 و 24 سوره مبارکه رعد، از دور هم جمع شدن خانوادهها در بهشت سخن گفت و اظهار کرد: آیات خانوادگی بهشت را برای کودکان بیان کنید تا آنها نیز متوجه شوند که خداوند تا چه اندازه نسبت به آنها مهربان است.
استاد حوزه و دانشگاه یکی از وظایف مهم والدین را خوشبین کردن بچهها نسبت به خداوند دانست و گفت: رزاق بودن خداوند را با داستانهای قرآنی و مسائل روزمره به بچهها بیاموزید تا آنها همیشه نسبت به خداوند خوشبین باشند.
استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه نظم در ارائه قرآن به کودکان تأثیر زیادی در انس آنان با این کتاب آسمانی دارد، ضمن بیان یک داستان قرآنی، نحوه مأنوس شدن با قرآن برای کودکان زیر 14 سال را تشریح کرد.
بخش زیادی از نارضایتی نوجوانان ناشی از الگوبرداری از اطرافیان به ویژه والدین آنهاست. وقتی پدر و مادر همواره از زندگی ناراضی و شاکی باشند و مقابل فرزندان آن را بیان کنند، قطعاً فرزندان نیز نارضایتی را میآموزند.
سیما فردوسی، روانشناس بالینی ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام عید نوروز، از والدین درخواست کرد تا در شرایط کرونایی کشور، فضای خانواده را در این ایام با اخلاق و خلق خوش بهاری کنند.