ساختار رسانه‌ای کشور نیازمند تغییر است / مطالبات اهالی رسانه از وزارت ارشاد
کد خبر: 3999742
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۱

ساختار رسانه‌ای کشور نیازمند تغییر است / مطالبات اهالی رسانه از وزارت ارشاد

دبیر شورای سیاست‌گذاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی گفت: یک بُعدی بودن صندوق هنر سبب شده که به حقوق اصحاب رسانه، چه در امتیازها و چه در موارد دیگر ظلم شود و امیدواریم که وزیر محترم این درخواست اصحاب رسانه را به‌صورت جدی دنبال کنند.

یک بُعدی بودن صندوق هنر سبب شده که به حقوق اصحاب رسانه ظلم شودبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، عباس محمدیان، دبیر شورای سیاست‌گذاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی، در اختتامیه این جشنواره رسانه‌ای که شامگاه گذشته، اول مهرماه، در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: خراسان قطب ولایت، رسانه و فرهنگ است. همچنین زادگاه دلیرمردان و شاعرانی چون فردوسی، عطار، خیام، حکیم سبزواری، بهلول و خاستگاه انقلاب و شهداست، به‌طوری که شاخص‌های انقلاب را باید در مشهد جستجو کرد. امروز نیز در خراسان، جشنواره رسانه‌ای ابوذر به یک درخت تنومند تبدیل شده است و افتخار می‌کنیم که چنان ظرفیت رسانه‌ای خوبی در استان وجود دارد که می‌تواند در ترویج فرهنگ آل‌الله، رضوی، زیارت و انقلاب مؤثر باشد.

وی با اشاره به مطالبات اهالی رسانه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، افزود: ساختار رسانه‌ای کشور در دولت مردمی و انقلابی نیازمند تغییر و تحول است و امیدوارم تمام خبرنگاران این موضوع را مطالبه کنند تا قانون مطبوعات اصلاح شود، چراکه از تصویب قانون کنونی چندین دهه گذشته و این قانون نیازمند به‌روزرسانی است‌. همچنین فضای مجازی، بازیگر اصلی جریان رسانه‌ها است که متأسفانه هیچ نظارتی بر آن وجود ندارد و در دولت‌های گذشته نیز هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی تصریح کرد: یک بُعدی بودن صندوق هنر سبب شده که به حقوق اصحاب رسانه، چه در امتیازها و چه در موارد دیگر ظلم شود و امیدواریم که وزیر محترم این درخواست اصحاب رسانه را به‌صورت جدی دنبال کنند و نسبت به تفکیک صندوق هنر و رسانه پیشگام باشند، چراکه اصحاب رسانه هیچ حق و حقوقی در صندوق هنر ندارند. همچنین یارانه‌هایی که به مطبوعات اختصاص داده شده باید به‌روزرسانی شود و خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری نیز مورد حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گیرند و در روش اجرای یارانه به مطبوعات تجدیدنظر شود.

محمدیان ادامه داد: در دهه اخیر نهضت آموزش خبرنگاران به فراموشی سپرده شده و لازم است به آن توجه شود. همچنین  تمام آگهی‌های دولتی محل فساد باقی مانده‌اند و هیچ روشی نیست که در ثبت آگهی‌های دولتی اصلاحاتی صورت بگیرد. مشکلات بیمه، معیشت و حقوق خبرنگاران نیز به فراموشی سپرده شده و لابی‌های عجیب و غریب در حمایت از رسانه‌ها و خط‌کشی‌های سیاسی وجود دارد. امروز حتی در رابطه با صدور کارت خبرنگاری دچار مشکل هستیم و برای یک کارت خبرنگاری که صرفا برای هویت‌بخشی به اصحاب رسانه مورد استفاده قرار می‌گیرد باید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأیید گرفته شود، چراکه اداره‌‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اجازه صدور آن را ندارد و مسیر سختی را برای صدور آن باید طی کنیم.

برگزیدگان پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی معرفی شدند

در ادامه این نشست، برگزیدگان پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی معرفی شدند که اسامی آن‌ها در بخش‌های مختلف به شرح زیر است.

در بخش یادداشت، غلامرضا بنی‌اسدی به‌عنوان شایسته تقدیر معرفی شد و مهدی مقصودی رتبه اول، ایمان صلواتی و معصومه مؤمنیان رتبه دوم، وحید اکرمی و سعید برند رتبه سوم را کسب کردند. همچنین در بخش مصاحبه، الهام مهدی‌زاده و مجید حسین‌زاده علاقه‌بندان شایسته تقدیر معرفی شدند. محدثه شوشتری رتبه اول، علی قدیری نوفرست و صدیقه رضوانی‌نیا رتبه دوم و محسن فاطمی‌نژاد و صادق جهانی نیز حائز رتبه سوم شدند.

در بخش گزارش خبری مریم اصغری، محمدعلی میرشکار و فاطمه سهامی حصاری شایسته تقدیر معرفی شدند و مهدی عسکری، سمیرا شاهیان رتبه دوم و فاطمه غلامی و مهناز اصغری نیز حائز رتبه سوم شدند. این بخش رتبه اول نداشت. همچنین در بخش گزارش غیرخبری نیز حمید دلاوری هروی شایسته تقدیر شناخته شد و الهام مهدی‌زاده رتبه اول، معصومه مومنیان رتبه دوم و حسین شعبانی و لیلا جان‌قربان رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش عکس، احمد فیاض شایسته تقدیر معرفی شد و حسن صلواتی رتبه اول، احمد حسنی و مهدی رحمانی مطلق رتبه دوم و میثم دهقانی و امیر عنایتی رتبه سوم را کسب کردند. همچنین در بخش آثار نمایشی، تیزر و نماهنگ نیز امید ملایی شایسته تقدیر شناخته شد و حامد پویان رتبه اول، علیرضا باغشنی رتبه دوم و رضا بهرام‌نژاد حائز رتبه سوم شدند. در قالب انیمیشن نیز مهدی پور پیله‌کش رتبه اول، شهرام بیگی رتبه دوم و سعید شفیعیان رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش ویژه سردار سلیمانی از حسین شجاع و مریم تکافی تقدیر به‎عمل آمد و در بخش برنامه‌های تلویزیونی نیز از مجتبی احسانی تقدیر به عمل آمد. همچنین در بخش گزارش تلویزیونی علیرضا محبی و مهدی رهنما شایسته تقدیر شناخته شدند و سیده تکتم سیدی رتبه اول، اعظم فریدون مقدم رتبه دوم و محسن تقی‌زاده و محمود سعیدی مقدم رتبه سوم را کسب کردند.

در قالب پادکست و آثار رادیویی، صادق هاشمی و سیدمهران کاظمی، به همراه لیلی کیانی شایسته تقدیر معرفی شدند و مرضیه رحیمی، سارا اکبری و وحید اسدی به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند. همچنین در بخش مستند نیز مسعود قادری، سیدصادق غفوریان و حامد پویان به ترتیب رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. در قالب موشن‌گرافی نیز حسن نیکنام، شهرام بیگی و محمدمهدی خالقی بایگی رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

انتهای پیام
captcha