رسانه‌ها در ثبت و ضبط صحنه‌های ماندگار وقایع دفاع‌مقدس سهیم باشند
کد خبر: 3999745
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۴

رسانه‌ها در ثبت و ضبط صحنه‌های ماندگار وقایع دفاع‌مقدس سهیم باشند

معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام رضا(ع) گفت: این رسانه‌ها هستند که می‌توانند با ثبت و ضبط وقایع دفاع مقدس تلاش کنند و با قلم و دریچه‌های دوربین‌هایشان، دلاورمردی‌ها را ماندگار کنند.

رسانه‌ها می‌توانند در ثبت و ضبط صحنه‌های ماندگار و ارزشمند این روزها سهیم باشندبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، سردار علی‌اکبر افراسیابی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام رضا(ع) در اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی که شامگاه گذشته، اول مهر ماه، در تالار شهر مشهد برگزار شد، با بیان اینکه شهدای رسانه با به دوش کشیدن سلاح رسانه‌ای خود، همپای رزمندگان اسلام حضور داشتند و صحنه‌های جبهه را با هنر خود ثبت و ضبط می‌کردند، اظهار کرد: به‌عنوان فردی که در عرصه تاریخ‌نگاری، درحال مطالعه تاریخ گذشتگان هستم می‌گویم که رسانه‌ها می‌توانند در ثبت و ضبط صحنه‌های ماندگار، عزت‌مند و ارزشمند این روزها سهیم باشند.

وی افزود: در تاریخ ۴۰۰ ساله ایران اگر دقت کنید، امروز بهترین، ارزشمندترین، فداکارترین، شجاع‌ترین و بزرگترین‌ مردانی وجود  دارند که در صحنه انقلاب اسلامی نقش ایفا می‌کنند و از زمانی که ولایت فقیه هدایت و رهبری این ملت را برعهده دارد، سابقه ندارد که در طول هشت سال دفاع مقدس، حتی یک وجب از خاک پاک ایران اسلامی را به دشمن واگذار کرده باشیم.  امروز نیز به رزمندگان و دلیرمردانی که عزت و شرف را برای ملت ایران به ارمغان آورده‌اند افتخار می‌کنیم و این رسانه‌ها هستند که می‌توانند با ثبت و ضبط این وقایع تلاش کنند و با قلم و دریچه‌های دوربین‌هایشان آن دلاورمردی‌ها را ماندگار کنند.

جشنواره رسانه‌ای ابوذر به کمال رسیده است

ناصر نعمتی، دبیر اجرائی جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی نیز در ادامه این مراسم، در رابطه با آثار ارسالی به جشنواره، بیان کرد: در این یک سال با مجموعه‌ای از آثاری مواجه بودیم که از مرور آن‌ها لذت بردیم و خرسندیم از اینکه جشنواره ابوذر به بلوغ خود رسیده است و در جایگاهی قرار گرفته که در گام اول برایمان آرزو بود. ما در سومین دوره جشنواره با حضور پرشور خبرنگاران شهرستانی رو‌به‌رو شدیم که فارغ از هر جناح سیاسی آثار خود را ارسال کردند، اما در دوره پنجم ۶۱ درصد همکاران مشهدی و حدود ۴۰ درصد خبرنگاران شهرستان‌های مختلف استان در جشنواره آثار خود را به ثبت رساندند.

وی ادامه داد: در دوره چهارم احساس می‌کردیم در حال رسیدن به گام‌های نهایی هستیم و گمان می‌کردیم افقی بالاتر نیست که بخواهد اجرا شود، اما در گام پنجم بر ما ثابت شد پتانسیلی نیست که در خراسان رضوی در حوزه رسانه نباشد. در دوره چهارم بند جدیدی به جشنواره اضافه شد که نه تنها رسانه‌های رسمی، بلکه رسانه‌های دانشجویی، شخصی و دیگر رسانه‌های غیررسمی که هنوز از اداره ارشاد مجوز نگرفته‌اند و یا حتی افرادی که یک متن در کانال شخصی خود نوشته‌اند، بتوانند در جشنواره شرکت کنند و در این دوره از جشنواره 2660 اثر در رسانه‌های رسمی و ۶۴۰ اثر در رسانه‌های غیررسمی به‌ دست ما رسیده است.

دبیر اجرائی جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی خاطرنشان کرد: آثار ارسالی به جشنواره بر اساس موضوعات در جشنواره شرکت داده می‌شوند و براساس محدودیت‌های موضوعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. در این دوره بخش آسیب‌های اجتماعی بیشترین اثر را به خود اختصاص داد و بعد از آن بخش مدافعان سلامت قرار گرفت. همچنین امسال شاهد تولیداتی بودیم که به کمال، در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی دغدغه‌های اهل قلم را ارائه کردند و می‌توانیم بگوییم جشنواره ابوذر در خراسان رضوی به کمال خود رسیده است.

انتهای پیام
captcha