کد خبر: 4082910
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۳

توزیع روزانه 113 هزار وعده غذایی در پیاده‌روی اربعین

رئیس کمیته اسکان، تغذیه و مشارکت‌های مردمی ستاد اربعین خراسان رضوی گفت: آمار تعهد ستاد اربعین خراسان رضوی، 113 هزار وعده غذایی در روز است. برای 700 هزار وعده غذایی کالا گرفته‌ایم که حساب آن را پس خواهیم داد. در این راستا نیز مشکل دریافت کالا نداشتیم و این نیز بر اساس عدالت توزیع صورت گرفت.

پیاده روی اربعینبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، اکبر پارسا، رئیس کمیته اسکان، تغذیه و مشارکت‌های مردمی ستاد اربعین خراسان رضوی، امروز ۱۲ شهریورماه، در نشست خبری ستاد اربعین خراسان رضوی، در محل استانداری خراسان رضوی، اظهار کرد: کمیته اسکان تنها کمیته مردمی است و شاید گفت سنگین‌ترین وظیفه بر دوش ماست. حدود پنج ماه است که کار را آغاز کرده و امروز 117 موکب برای خدمت‌رسانی اعزام شدند.

وی ادامه داد: در این راستا هماهنگی استانی و پشتیبانی از مواکب بی‌نظیر بود، از طرفی اربعین جاده انتظار است و باید برای سختی‌های این راه باید آماده شویم و خوشبختانه تا این لحظه به خوبی مدیریت شده است.

پارسا اضافه کرد: آمار تعهد ستاد اربعین خراسان رضوی، 113 هزار وعده غذایی در روز است. برای 700 هزار وعده غذایی کالا گرفته‌ایم که حساب آن را پس خواهیم داد. در این راستا نیز مشکل دریافت کالا نداشتیم و این نیز بر اساس عدالت توزیع صورت گرفت.

رئیس کمیته اسکان، تغذیه و مشارکت‌های مردمی ستاد اربعین خراسان رضوی افزود: تاکنون برای 117 موکب براساس تعهداتی که صورت گرفته است، پروانه صادر کرده‌ایم. از این تعداد 43 موکب در کربلا، 18 موکب در نجف، 19 موکب در کاظمین، 9 موکب در سامرا، 22 موکب در مسیر نجف تا کربلا، دو موکب در مهران، دو موکب در دوغارون و دو موکب دیگر نیز در شلمچه مستقر شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در راستای خدمت‌رسانی به زائران اربعین خراسان رضوی پیشگام بوده است، عنوان کرد: یکی از دغدغه‌های ما، در حوزه بهداشت و درمان است. لذا در این راستا سه مبنا برنامه‌ریزی داشتیم. نخست تراز جمعیت، دوم گرما و بیماری‌های مسری و سوم بحث آب است و اما در بحث بهداشت و درمان سه موکب بهداشت و درمان در کربلا، مسیر نجف تا کربلا و کاظمین در نظر گرفته‌ایم و در هر موکب یک رابط بهداشت مستقر شده است.

در ادامه رضوی، عضو‌ کمیته خدمات شهری ستاد اربعین حسینی خراسان رضوی عنوان کرد: کمیته خدمات شهری ستاد اربعین استان به شهرداری مشهد واگذار شده است. با توجه به تقسیم‌بندی که با ستاد اربعین کشوری انجام شده است، 2 موضوع در کشور عراق به صورت عمده توسط کمیته خدمات شهری ستاد استانی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات خدمات شهری استان حمل‌ونقل زائرانی است که از مرز مهران قصد عزیمت به شهر نجف را دارند و برابر با تقسیم‌بندی‌های انجام شده این خدمات توسط 130 دستگاه اتوبوس شهرداری ارائه خواهد شد.

رضوی اضافه کرد: در این اقدام علاوه بر 130 دستگاه اتوبوس درون‌شهری، 50 دستگاه ادوات موتوری مخصوص نظافت نیز همراه کاروان است تا ارائه خدمات به خوبی انجام شود. امسال نیز به تقاضای عراق خیابان پر رفت‌وآمد به طول 2.7 کیلومتر، به حوزه رفت‌ و روب افزوده شده است که با تعهد نیروهای ما، این حوزه به خوبی مدیریت خواهدشد.

حجت‌الاسلام احمری، رییس کمیته فرهنگی- آموزشی ستاد اربعین حسینی خراسان رضوی اظهار کرد: با تدابیر صورت گرفته اقدامات فرهنگی در ستاد اربعین هم در داخل استان و هم در خارج از کشور انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی ستاد اربعین در شهرستان‌های استان اضافه کرد: بر این اساس، در روز اربعین در ۱۱ هزار مسجد خراسان رضوی، شمالی و جنوبی مراسم روز اربعین برگزار خواهد شد. علاوه بر این نیز در نماز جمعه نزدیک ایام اربعین نیز خطبه‌هایی با این موضوع توسط امام جمعه هر شهرستان ایراد می‌شود که برنامه‌های دیگر در این راستا نیز در نظر گرفته شده است.

وی هدف از اقدامات فرهنگی را اثرگذاری معنوی و ایجاد تحول فکری در رائران برشمرد و عنوان کرد: در این خصوص آموزش خاص اربعین برای روحانیون پیش‌بینی شده و استقرار روحانی برای هر موکب در نظر گرفته شده است.

احمری ادامه داد: برای 117 موکب خراسان رضوی نیز 117 روحانی اعزام شده است که به فعالیت فرهنگی مشغول خواهند شد. همچنین عده‌ای به صورت شبه کاروان به همراه یک روحانی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: همچنین در مسیر راهپیمایی به ویژه در مسیرهای پرتردد از جمله مسجد کوفه، مسجد سهله و... روحانی استقرار خواهد یافت، علاوه بر این نیز 1500 روحانی از جامعه‌المصطفی العالمیه در مسیر نجف تا کربلا حضور دارند و اداره اوقاف نیز ۱۸۰ روحانی برای حضور در موکب‌ها و‌ مسیر راهپیمایی برای ارائه خدمات فرهنگی اعزام کرده‌اند.

رئیس کمیته فرهنگی - آموزشی ستاد اربعین حسینی خراسان رضوی افزود: بیش از 4000 طلبه اعلام آمادگی کردند که آموزش دیه و برای این حرکت عظیم به کربلا اعزام خواهند شد که از این تعداد 200 نفر به صورت تخصصی آموزش دیده‌اند تا در اماکن موردنظر مستقر شوند. علاوه بر این نیز در مرز دوغارون و میرجاوه روحانیون حضور دارند.

انتهای پیام
captcha