کد خبر: 4373397
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۲
آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد

استقلال؛ بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی

نماینده ولی‌ فقیه در خراسان‌رضوی بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی را استقلال برشمرد و گفت: اگر انقلاب نبود، ایران همواره تحت سلطه بیگانگان قرار داشت و در تعیین مقدرات خود نقشی نداشت، امروز نیز با وجود فشارهای دشمن، در نیازهای اولیه به استیصال نرسیده‌ایم و کشور به‌خوبی در حال اداره است.

امام جمعه مشهد

آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی، نماینده ولی‌ فقیه در خراسان‌رضوی با حضور در رویداد روایت‌محور حیات استان (یادمان گرامیداشت شهدای دولت) که شامگاه دهم شهریورماه در استانداری خراسان‌رضوی برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های عظیم جامعه ایرانی اظهار کرد: طی یک سال اخیر شاهد خدمات و هماهنگی‌های ارزشمندی در استان بوده‌ایم و مسئولان در انجام وظایف خود موفق عمل کرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه مشکل لاینحلی در کشور نداریم، افزود: ظرفیت جامعه ایرانی از نظر حس مسئولیت و توانمندی نیروهای مبتکر در دنیا کم‌نظیر است و اگر بنا باشد این توانمندی با امید به نسل جوان تزریق شود، بسیاری از پیچیدگی‌های کنونی قابل حل خواهد بود.

نماینده ولی‌ فقیه در خراسان‌رضوی، بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی را استقلال برشمرد و تصریح کرد: اگر انقلاب نبود، ایران همواره تحت سلطه بیگانگان قرار داشته و در تعیین مقدرات خود نقشی نداشت، امروز نیز با وجود فشارهای دشمن، در نیازهای اولیه به استیصال نرسیده‌ایم و کشور به‌خوبی در حال اداره است.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به مسائل فرهنگی گفت: دشمن با هدف قرار دادن دین و ارزش‌ها، به‌دنبال ایجاد تنش در جامعه است. در موضوع حجاب و عفاف، اگرچه همگان نسبت به ناهنجاری‌ها متنفر هستیم، اما تقابل و جنگ راهکار نیست و نباید اجازه داد دشمن با ایجاد فضای انفجاری، اهداف خود را محقق کند، بلکه با مدیریت صحیح فضای اداری و صنفی، می‌توان بخش عمده‌ای از این مشکلات را بدون تنش رفع کرد.

میدان جهاد امروز، میدان خدمت است

در ادامه این مراسم، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان‌رضوی نیز با بیان اینکه میدان جهاد در دوران دفاع مقدس، دفاع از مرزها بود و امروز میدان خدمت است، اظهار کرد: وظیفه مدیران در برهه کنونی، ایستادگی در برابر ناکارآمدی و بروکراسی اداری‌ است و جهاد یک مدیر در شرایط فعلی این است که اجازه ندهد مشکلات به یک عادت تبدیل شود. استان نیازمند مدیرانی است که با دیدن مسئله، برای آن راه‌حل بیابند و تا حصول نتیجه بر تصمیمات خود پافشاری کنند.

مظفری به برخی دستاوردهای خراسان‌رضوی در حوزه‌های مختلف پرداخت و افزود: با شکل‌گیری کارگروه‌های تخصصی، بیش از ۷۵ درصد مصوبات جلسات عملیاتی شده است. این استان در حوزه مدرسه‌سازی با فاصله رتبه اول کشور را دارد؛ به‌طوری که میانگین روزانه یک مدرسه در استان احداث شده است.

استاندار خراسان‌رضوی در پایان به رتبه‌های برتر استان در حوزه‌های انرژی‌های نو، حمایت از مراکز علمی و صادرات اشاره کرد و گفت: این استان در فضای کسب‌وکار و شورای گفت‌وگو نیز عملکرد موفقی داشته است و امیدواریم با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها و هماهنگی میان ارکان مدیریتی و نمایندگان مجلس، این مسیر توسعه با عزت تداوم یابد.

انتهای پیام
captcha