کد خبر: 4062820
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۷

تمرکز کنگره بین‌المللی وانا بر گسترش تحقیقات در زمینه کارآزمایی‌های بالینی

سرپرست پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی گفت: نخستین کنگره بین‌المللی وانا (WANA) پژوهشگاه رویان بیشتر بر گسترش تحقیقات و مطالعات در زمینه تولید‌مثل و کارآزمایی‌های بالینی و افزایش ارتباطات منطقه‌ای به‌ویژه با کشورهای همسایه، کشورهای غرب آسیا و شمال آفريقا، تمرکز دارد.

عبدالحسین شاهوردی سرپرست پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی به گزارش ایکنا از خراسان‌رضوی، عبدالحسین شاهوردی، سرپرست پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، امروز، ۱۸ خردادماه در کنگره بین‌المللی وانا (WANA) که در هتل ارغوان برگزار شد، اظهار کرد: تجربه ۲۲ساله در برگزاری کنگره‌ها و برنامه‌های علمی بین‌المللی، پژوهشگاه رویان را بر آن داشت تا در جهت تعامل و همکاری‌های مشترک با کشورهای اسلامی و کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا موسوم به وانا مسیری تازه برای مشارکت‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی با مراکز آموزشی، تحقیقاتی، درمانی و همچنین محققان و متخصصان این کشورها باز کند.

وی بیان کرد: از این‌رو کنگره بین‌المللی وانا(WANA Congress) به‌عنوان زیر شاخه‌ای از کنگره بین‌المللی رویان به ابتکار معاونت آموزشی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و با مرکزیت جمهوری اسلامی ایران معرفی شد. با لطف و عنایت خداوند تلاش محققین در کشور و پژوهشگاه رویان موفقیت‌هایی در زمینه پزشکی تولید‌مثل، علوم سلولی، سلول‌های بنیادی و بیوتکنولوژی حاصل شده و در منطقه نیز شاهد پیشرفت‌هایی در این زمینه‌ها هستیم.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی بیان کرد: این کنگره بین‌المللی با رویکرد پرداختن به آخرین دستاوردهای علمی در حوزه درمان ناباروری، پزشکی تولید‌مثل، علوم سلولی، سلول‌های بنیادی و بیوتکنولوژی در سطح جهانی و با تمرکز بر کشورهای منطقه وانا شکل گرفت.

شاهوردی تأکید کرد: در واقع تمرکز این رویداد علمی بیشتر بر گسترش تحقیقات و مطالعات در زمینه تولید‌مثل و کارآزمایی‌های بالینی و افزایش ارتباطات منطقه‌ای به‌ویژه با کشورهای همسایه، کشورهای غرب آسیا و شمال آفريقا است. از این‌رو امیدواریم داریم با برگزاری و اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های علمی مشترک و یا آموزش‌های کوتاه و بلند مدت انتقال دانش در کشورهای هدف صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه برای اولین کنگره وانا موضوع پزشکی تولید‌مثل در دستور کار قرار گرفت، گفت: امیدواریم با حمایت سازمان‌های بین‌المللی به‌ویژه سازمان کنفرانس اسلامی و همچنین کشورهای اسلامی برگزاری این کنگره محدود به کشور ایران نشود و با همکاری کشورهای منطقه وانا به یک حرکت منطقه‌ای تبدیل شود، به گونه‌ای که هر ساله این کنگره در یکی از کشورهای منطقه وانا برگزار شود. با توجه به اینکه هر ساله یک حوزه از فعالیت‌های نامبرده دنبال می‌شود، به حول و قوه الهی سال آینده سلول‌های بنیادی موضوع کنگره وانا خواهد بود.

سرپرست پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی تصریح کرد: تفاوت وانا با دیگر کنگره‌ها این است که با بهره‌گیری از امکانات مجازی همزمان با یک برنامه حضوری، در دیگر کشورهای وانا نیز به صورت برخط پخش می‌شود و از سخنرانی آن‌ها استفاده می‌کنیم. برنامه دو روزه امسال در پنج کشور مستقیم پخش می‌شود و امیدواریم که در برنامه‌های آتی بتوانیم در سطحی گسترده‌تر این برنامه را در کشورهای بیشتری به صورت زنده پوشش دهیم.

شاهوردی تأکید کرد: همچنین باید یادآور شوم همکاران بنده تمامی سعی خود را بر آن داشته‌اند تا حد امکان مطالبی که ارائه می‌کنند به‌روز باشد تا همه متخصصان و پژوهشگران بتوانند از آن بهره لازم را ببرند.

انتهای پیام
captcha