به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، زهرا مظفر، مشاور وزیر آموزش و پرورش، امروز یکم مهرماه، در آيين نواختن «زنگ مهر» و «زنگ ايثار و شهادت» آموزش و پرورش خراسانرضوی که در مدرسه شاهد خاندان قفلی برگزار شد، ضمن تبریک سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: توفیق داشتم به نمایندگی از مقام عالی وزارت از دو ماه اخیر در کنار آموزش و پرورش خراسانرضوی باشم تا اگر مشکلی بود به شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش منعکس کنم و درصدد رفع مشکل برآییم.
وی به قرائت پیام مقام عالی وزارت آموزش و پرورش پرداخت و بیان کرد: در متن پیام علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش آمده است:
«به نام خداوندی که قلم را آفرید و انسان را به آموختن تعلیم داد؛ در طلیعه مهر شورانگیز و تقارن آن با سالروز ولادت پیامآور نور و رحمت، حضرت ختمی مرتبت(ص) و سلاله پاکش، حضرت امام جعفر صادق(ع) و هم زمانی آن با هفته وحدت و هفته دفاع مقدس؛ یاد و خاطره رشادتها دلاوریها و فداکاریهای بزرگ مردان و بزرگ زنان حماسه ساز این مرز و بوم به ویژه بیش از ۴۰هزار معلم و دانشآموز شهید را گرامی داشته و بر روح ملکوتی معمار بزرگ انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) درود میفرستیم. سلامتی و طول عمر با عزت و با برکت برای مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی و توفیق روز افزون برای دولت چهاردهم را از خداوند منان مسالت داریم.
فرزندان عزیزم! امروز در شرایطی بهار تعلیم و تربیت را در ایران عزیز آغاز میکنیم که کودکان مظلوم فلسطین و دانشآموزان معصوم غزه، در مقابل چشم جهانیان غریبانه، زیر بمبها و حملات وحشیانه رژیم غاصب و کودککش صهیونیستی از بدیهیترین حقوق خود محروم میشوند، مجامع بینالمللی سکوت اختیار کردهاند و جهان اسلام برای تحقق صلح جهانی، چشم امید به اندیشه پویا و همت والای شما دوخته است.
امروز که شما عزیزانم، این آینده سازان میهن اسلامی، از پشت نیمکتهای کلاس، سفر داناییتان را آغاز میکنید عهد میبندیم که با شعار «برای ایران، برای مدرسه» در راه اعتلای نظام تعلیم و تربیت، از هیچ کوششی دریغ نورزیم؛ چرا که عمیقاً باور داریم «مدرسه» کانون اصلی تربیت و مدیران و معلمان راهبران اصلی توسعه و پیشرفت کشورند.
به همین منظور «اعتلای جایگاه و منزلت اجتماعی معلمان»؛ «ارتقای کیفیت و بهبود وضعیت مدارس دولتی»؛ «الزام به مهارت افزایی در کنار دانش اندوزی»؛ «کشف شناسایی، هدایت و توانمندسازی استعدادهای تحصیلی، به ویژه در مناطق محروم» را در اولویت برنامههای وزارت آموزش و پرورش قرار داده و همه مساعی خود را برای ایجاد فرصتهای یادگیری متنوع، با کیفیت و عادلانه که حق مسلم همه کودکان این سرزمین است، بهکار خواهیم بست.
در این رویداد ملی و آئین آغاز سال تحصیلی، از شما فرهیختگان دلسوز و دغدغه مند، تقاضا داریم با تقویت و پرورش حس خودباوری و حس وطن دوستی در میان دانشآموزان و ایجاد شور و شوق آموختن، نسل امروز را برای نقش آفرینی مؤثر در ساختن ایرانی آباد و سربلند رهنمون سازید.
برای دستیابی به قلههای پیشرفت و توسعه، از هیچ کوششی دریغ نورزیده و بدانید که دستاوردهای فردای ایران عزیز، حاصل تلاش امروز شماست.
از شما انتظار داریم، همان گونه که «مدرسه» را خانه دوم فرزندان خود میدانید، «خانه» را مدرسه دوم آنان بدانید و در مسیر دانایی و توانایی، یار و یاور معلمان عزیز باشید.
در پایان از پیشگاه خداوند منان، برای تمامی مدیران و معلمان عزیز که راهبران اصلی تعلیم و تربیت و عهده دار رسالت خطیر انبیا شدهاند توفیق روزافزون و برای دانش آموزان عزیز که آیندهسازان ایران اسلامی هستند، سلامتی موفقیت و سربلندی مسئلت میکنم.»
مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: همانطور که فروردین نویدبخش حیات مجدد طبیعت است، مهرماه یادآوری شور و شعف دانش و بینش است. حضرت امام(ره) در بازگشایی مدارس پس از انقلاب گفتند، «فرزندان شمایید که باید کوشش کنید تا نهال آزادی را آبیاری کنید و فردای شما دشوار است. اگر مجهز به تقوی و شعور انقلابی شدید، پیروزی حتمی است و اگر کوتاهی کنید مسئولیت آن یر عهده خود شماست.»
مظفر بیان کرد: با تأثیر از این پیام امام و هفته دفاع مقدس معلمان و دانشآموزان برای حفظ آزادی و استقلال کشور با دشمنان در جبهه فیزیکی و در سنگرها به علمآموزی پرداختند و هم در رو دررویی با دشمن مقاومت کردند و بیش از ۴۰ هزار فرهنگیان شهید شدند، اما این نوید پیروزی همان شعور انقلابی اسلامی بود.
وی افزود: امسال با شعار «برای ایران، برای مدرسه» دنیای آینده را از مدرسه آغاز میکنیم و اگر آینده درخشان میخواهیم باید به مدرسه برگردیم. مدرسه سه ضلع قوی و تأثیرگذار دارد؛ اول تربیت دانشآموزان در تراز انقلاب اسلامی و سند تحول و آموزش است. علمی که توام با تزکیه باشد تا رسیدن به مراتبی از حیات طیبه رخ دهد. آموزش قانونمداری، نظم و آشنایی با قوانین برای دانشآموزان باید صورت گیرد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: دانشآموزان باید از حق آموختن، کرامت و عواطف معلم و مدیر به طور یکسان برخوردار باشند، بنابراین همه عوامل مدرسه باید نسبت دانشآموزان رفتار یکسان باشد و نه با نگاه سیاسی اجتماعی و فرهنگی تفاوتی قائل شوند. همه دانشآموزان باید از بدو ورود تا پایان تحصیلات از امنیت روحی، جسمی و روانی برخوردار باشند و در کنار آموزش رسمی و با دستیابی به دانایی و پژوهش، مرز جدید علم و دانش شکوفا و با پیوند علم و ایمان قله پیروزی فتح و با گام مصمم ایران را سرفراز کند.
وی گفت: معلمان که به گفته رهبر «معماران کشورند» در اقصی نقاط با تواضع مشغول کار و تربیت برای ساختن فردای کشور هستند؛ یعنی تربیت انسان آگاه، اهل منطق با ایمان، با اراده و پایبند به اخلاق اسلامی و تعهدات ملی تربیت کنند و ضلع سوم خانواده که بهعنوان تربیتکننده اصلی در کنار مدرسه هستند با مشارکت در امور مدرسه در تبیین مفاخر علمی و تاریخی فرزندان را آشنا کنند که با هویت علمی هویت اسلامی بیدار نگه میدارند.
انتهای پیام