کد خبر: 4263509
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۸

حضور ۳۲ فیلم در بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: جشنواره فیلم فجر در سه مجموعه سینمایی آفریقا، هویزه و سیمرغ در شهر مقدس مشهد برگزار می‌شود.

حسین مسگرانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضویبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حسین مسگرانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی، امروز، ۱۴ بهمن‌ماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه درخصوص بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد و رونمایی از پوستر این جشنواره با شعار «دو درجه کمتر برای کاهش مصرف سوخت و هوای سالم‌تر»، اظهار کرد: جشنواره فیلم فجر خراسان رضوی، امسال با ۳۲ فیلم برگزار می‌شود. این جشنواره، با محوریت سه مجموعه سینمایی همچون آفریقا، هویزه و سیمرغ برگزار خواهد شد. همچنین، فیلم‌های کوتاه و برنامه‌های ویژه برای سینماگران خراسان، در این جشنواره پیش‌بینی شده است. 

وی ادامه داد: از جمله فیلم‌های حاضر در جشنواره می‌توان به «پسر دلفینی 2»، «ژولیت و شاه»، «افسانه سپهر»، «شمال از جنوب غربی»، «مرد آرام»، «ناتور دشت»، «سونسوز»، «بازی خونی»، «چشم بادومی»، «ماریا»، «تاکسیدرمی»، «آبستن»، «خدای جنگ»، «لولی»، «اشکرهور»، «داد»، «دست تنها»، «بچه‌ مردم»، «پیشمرگ»، «اسفند»، «1968»، «گوزن‌های اتوبان»، «ترک عمیق»، «فریاد»، «شوهر ستاره»، «آنتیک»، «بازی را بکش»، «خخاتی»، «موسی کلیم‌الله»، «زیبا صدایم کن»، «شاه نقش» و «صیاد» اشاره کرد.

مسگرانی با بیان اینکه برخی از سینماگران و تهیه‌کنندگان خراسانی در این جشنواره حضور دارند، تصریح کرد: هنرمندانی همچون محمود رضوی، سهیلی، ابراهیم‌زاده کارگردان فیلم «شوهر ستاره» و رضا فرهمند در این جشنواره حضور دارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، مطرح کرد: امیدواریم، بتوان برنامه‌های ویژه تقدیر از فیلم‌سازان خراسانی و تجلیل از هنرمندان را در حاشیه این جشنواره برگزار کرد. همچنین، بخش فیلم‌های کوتاه نیز در این جشنواره حضور خواهد داشت و برنامه‌ریزی‌های مربوط به آن از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام خواهد شد.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته برخی برنامه‌ها، نتوانستند در زمان تعیین شده اکران شوند و برخی برنامه‌ها لغو شده‌اند، گفت: تغییرات برنامه به دلیل خریداری فیلم‌های جدید و هماهنگی‌های فنی با تهران و سایر استان‌ها صورت می‌گیرد. ستاد برنامه‌ریزی جشنواره در تهران و ستاد امور استان‌ها در تلاش هستند تا کمترین مشکلات را به وجود آورند.

حضور ۳۲ فیلم در بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد

مسگرانی یادآورد شد: با توجه به درخواست‌هایی برای افزایش زمان اکران فیلم‌ها و افزودن برنامه‌های سینمایی، تصمیم‌گیری در این زمینه‌ها تا حد بسیاری به ستاد برنامه‌ریزی در تهران بستگی دارد. برخی از سینماها از نمایش فیلم‌ها به صورت حداکثری نگران هستند و معتقدند که برخی سینماها به نسبت سینماهای دیگر از نمایش فیلم‌ها کمتر بهره‌مند هستند. همچنین، به گفته برخی از حاضران، سیستم اطلاع‌رسانی و هماهنگی به طور کامل کارایی نداشته و جزئیات تغییرات به درستی به اطلاع عوامل و رسانه‌ها نرسیده است. به همین دلیل، پیشنهاد شد تا سخنگوی جشنواره به صورت منظم و در زمان مشخص، تغییرات برنامه را به رسانه‌ها اعلام کند و از طریق یک کمیته خاص، اطلاع‌رسانی در مورد برنامه‌های جشنواره انجام شود.

پروژه‌های زیرساختی مؤثر در ارتقای پایداری و کیفیت توزیع گاز

در ادامه این نشست خبری، حسن افتخاری مدیرعامل گاز خراسان رضوی، اظهار کرد: خوشحالیم که برای دومین بار در جمع اصحاب رسانه و فرهنگ حضور داریم و شاهد تلفیق صنعت و هنر نیز هستیم که با شعار «دو درجه کمتر برای کاهش مصرف سوخت و هوای سالم‌تر» شاهد برگزاری دهه فجر در خراسان‌رضوی باشیم.  

وی با بیان اینکه پروژه‌های گازرسانی در این ایام مبارک آغاز خواهد شد، تصریح کرد: عمده پروژه‌های سال کاری در ایام فجر با محوریت پروژه‌های زیرساختی انجام می‌شود. شرکت ملی گاز ایران، با ۳۴۷ پروژه زیرساختی با اعتبار ۸۱۶ میلیارد تومان در خراسان رضوی آغاز به فعالیت خواهد کرد. این پروژه‌ها شامل اجرای خطوط تقویتی، انتقال و توضیح ایستگاه‌های کنترل و کاهش فشار گاز است که هدف از آن‌ها ارتقای پایداری و کیفیت توزیع گاز در استان است.  

افتخاری تصریح کرد: در راستای فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز، شرکت ملی گاز، برنامه تعویض ۲۰ هزار بخاری با راندمان پایین را با همکاری نهادهای حمایتی و بهزیستی در دستور کار قرار داده است و تعویض بخاری‌ها برای اقشار کم‌درآمد به صورت رایگان انجام خواهد شد.  

مدیرعامل گاز خراسان رضوی افزود: بهینه‌سازی موتورخانه‌های اداری، مذهبی، صنعتی و گردشگری نیز به صورت رایگان با سرمایه‌گذاری شرکت ملی گاز انجام خواهد شد که ارزش آن معادل یک همت است.  همچنین پایداری رویداد تامین گاز نیازمند، افزایش عرضه در تولید و مدیریت مصرف است. در بخش عرضه، اقدامات مطلوبی با توجه به اینکه ایران دومین ذخایر گازی جهان را دارد، صورت گرفته است. این موضوع با توجه به اینکه مصرف انرژی در ایران تا سه برابر متوسط جهانی است، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه در راستای این هدف، پویش «دو درجه کمتر» با ابتکار مسعود پزشکیان، برای کاهش مصرف گاز در سطح کشور راه‌اندازی شده است، گفت: هدف از این پویش، کاهش مصرف گاز در خراسان رضوی به میزان ۵۰ تا ۶۰ میلیون متر مکعب در روز است.  

افتخاری اظهار کرد: براساس توافقات صورت گرفته در محل دفتر شرکت ملی گاز، استان خراسان رضوی با در نظر گرفتن بیشترین تعداد اشتراک‌های گاز و مصرف بالای گاز، با سایر استان‌ها متفاوت است و به دنبال صرفه‌جویی در مصرف گاز است.

مدیرعامل گاز خراسان رضوی تصریح کرد: براساس گزارش شرکت گاز، کاهش قابل توجهی در میزان مصرف گاز در استان به لطف همکاری و همراهی مردم و همچنین فعالیت‌های فرهنگی و رسانه‌ای صورت گرفته است. امسال میزان گاز تخلیه شده به واحدهای صنعتی به شکل قابل توجهی افزایش یافته که منجر به افزایش تولید در این بخش شده است.  

وی از نقش فعال رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی در ترویج فرهنگ مصرف بهینه گاز در خراسان رضوی تقدیر کرد و آن را عامل مهمی در موفقیت این طرح دانست و گفت: خراسان رضوی در زمینه فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز در مقایسه با سایر استان‌ها، متمایز و پیشرو است.

در پایان این مراسم با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و مدیرعامل گاز خراسان‌رضوی، از پوستر این جشنواره با شعار «دو درجه کمتر برای کاهش مصرف سوخت و هوای سالم تر» رونمایی شد.

حضور ۳۲ فیلم در بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد

انتهای پیام
captcha