کد خبر: 3508011
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۷

بازتاب گزارش ایكنا از بانوی قرآنی روستای چشام + عکس

گروه فعالیت‌‎های قرآنی: بانوی قرآنی روستای چشام به عنوان تنها بازمانده نسل قرآنی گذشته پس از انعكاس گزارش وی بر روی خروجی ایكنا در محفل قرآنی این روستا تقدیر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، پس از انعكاس گزارش «روایتی از تنها بانوی بازمانده نسل اساتید قرآنی گذشته/ تربیتی از جنس دیگر» كه صبح 29 خردادماه بر روی خروجی خبرگزاری قرار گرفت، اداره اوقاف داورزن اعلام كرد این بانو در محفل قرآنی شامگاه 29 خردادماه روستای چشام تقدیر می‌شود.
بازتاب گزارش ایكنا از بانوی قرآنی روستای چشام
بر اساس اعلام مسئولان اوقاف قرار بود بنیاد شهید و امور ایثارگران داورزن از خانواده‌های شهدا در روستای چشام تجلیل کنند که گزارش ایکنا باعث شد یک خط قرآنی نیز به این مراسم تجلیل اضافه شود.
بازتاب گزارش ایكنا از بانوی قرآنی روستای چشام
پس از انعكاس این گزارش، مقرر شد با معرفی ویژه بانوی مسن قرآنی روستای چشام، از وی به عنوان مادر شهید و بانوی قرآنی نیز به صورت ویژه تقدیر کنند لذا این مراسم شامگاه 29 خردادماه در روستای چشام برگزار شد.
بازتاب گزارش ایكنا از بانوی قرآنی روستای چشام
سخنرانی در خصوص باقیات صالحات و سنت حسنه وقف، وقف 29 جلد قرآن کریم، ربناخوانی استاد نوایی، قاری ممتاز کشوری، اجرای گروه تواشیح ریحانةالنبی و ... از برنامه‌های محفل انس با قرآن در مسجد جامع روستای چشام از توابع شهرستان داورزن بود.
بازتاب گزارش ایكنا از بانوی قرآنی روستای چشام
در این مراسم که محمدعلی امهزنبی، قاری لبنانی به تلاوت آیاتی از کلام وحی پرداخت، ضمن تقدیر از خانواده شهدا، از خیرالنساء مقیسه، مادر شهید و باسابقه‌ترین معلم قرآن روستای چشام داورزن تجلیل به عمل آمد.
بازتاب گزارش ایكنا از بانوی قرآنی روستای چشام
همچنین طی اعلام مسئولان اوقاف شهرستان نیز طی فرصتی مناسب از تلاش و خدمات این بانوی قرآنی تشکر و قدردانی خواهد داشت.
بازتاب گزارش ایكنا از بانوی قرآنی روستای چشام
یادآور می‌شود، همزمان با شامگاه دوازدهمین روز از ماه مبارك رمضان محفل قرآنی بعد از نماز مغرب و عشا و صرف افطار در روستای چشام از توابع شهرستان داورزن برگزار شد.
captcha