کد خبر: 4219351
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۷

نیازمند فعالیت‌های میان رشته‌ای مرتبط با قرآن در نظام سلامت هستیم

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به اینکه دیپلماسی علمی یکی از شروط لازم برای مرجعیت علمی است، گفت: در نظام سلامت و ارتباط آن با قرآن به شدت نیازمند به فعالیت‌های میان رشته‌ای هستیم.

بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکیبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، امروز 11 خردادماه در اختتامیه بخش غیرآوایی در بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی که در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: اگر زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی براساس اصول قرآن و عترت نباشد نمی‌توانیم به مرجعیت علمی و تمدن نوین اسلامی برسیم.

وی ادامه داد: در دنیای امروز نمی‌توانیم مدعی تمدن نوین اسلامی باشیم، اما سهمی در تولید علمی آن نداشته باشیم. ما امروز باید درباره مظلومیت مردم غزه و جنایات رژیم کودک‌کش، کار علمی تولید کنیم. دیپلماسی علمی یکی از شروط لازم برای مرجعیت علمی است و تدوین آیین‌نامه‌ها و اساس‌نامه‌ها باید براساس قرآن و مبتنی بر سلامت معنوی باشد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه شهید امیر عبداللهیان یک دیپلمات سالم بود، گفت: در مدیریت بحران کرونا و در زمینه ورود واکسن جز با تدابیر و همت عالی شهید آیت‌الله رئیسی و شهید امیرعبداللهیان موفق نمی‌شدیم. علم قدرت می‌آورد، لذا آمریکایی‌ها نه به خاطر قدرت نظامی بلکه به خاطر توان علمی خود می‌توانند سلطه‌جویی کنند.

وی اظهار کرد: در نظام سلامت و ارتباط آن با قرآن به شدت به فعالیت‌های میان رشته‌ای نیازمندیم.

در ادامه جواد باقری بیلندی، دبیر بیست و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت وزارت بهداشت در این مراسم گفت: خوشا به سعادت عزیزانی که در ایام زیارتی حضرت رضا(ع) در مشهد حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه فجایع امروز غزه و مظلومیت آوارگان رفح، دل هر آزاده‌ای را به درد می‌آورد، اظهار کرد: قرآن کریم، تنها نسخه نجات‌بخش جوامع بین‌الملل است و طبق نامه رهبری به دانشجویان آمریکایی، اگر همه ما به قرآن پناه ببریم به سعادت واقعی می‌رسیم.

باقری بیان کرد: خوشبختانه در سال جاری جشنواره قرآن و عترت با بهره‌گیری از تجربیات سال‌های گذشته، پیشرفت کمی و کیفی چشمگیری داشته و خانواده نظام سلامت، یک خانواده پیشرو در عرصه فعالیت‌های قرآنی هستند.

همچنین، از مجموع شرکت‌کنندگان بخش غیر آوایی بیش از 10 هزار نفر در رشته‌های هنری، 45 هزار نفر در رشته تحقیقی و پژوهشی و بیش از 3 هزار نفر در رشته ادبی بودند و از مجموع کل بیش از ۳٠٠ نفر در هفت رشته بخش غیرآوایی بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

انتهای پیام
captcha