کد خبر: 4263842
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳

بهره‌مندی بیش از ۳ هزار نفر از آموزش‌های تفسیر و تدبر قرآن در مشهد

مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا بهمن سال ۱۴۰۳، ۳ هزار و ۲۷۲ نفر از کلاس‌های آموزشی تفسیر و تدبر قرآن در مشهد بهره‌مند شده‌اند.

آموزش‌های تفسیر و تدبر قرآن در مشهدبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مسعود میریان، مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، به تشریح فعالیت‌های این مرکز در حوزه تفسیر و تدبر قرآن پرداخت و اظهار کرد: بخش آموزش تفسیر و تدبر از مهر ۱۴۰۱ در مرکز قرآن فعالیت خود را آغاز کرد و به مساجد و مؤسسات قرآنی مشهد به‌صورت حضوری و خارج از استان، به‌صورت مجازی، آموزش معارف و تفسیر قرآن کریم را ارائه می‌کند.
 
وی ادامه داد: در بخش آموزش‌های تخصصی، ضمن برگزاری دوره‌های مهارت‌ بیان تفسیر، کلاس‌هایی به‌صورت حضوری در سه سطح مقدماتی، تکمیلی و عالی (تربیت‌مدرس) برای طلاب سطح ۳ به بالا، مبلغان و مدرسان و اساتید علوم قرآنی برگزار می‌شود و فراگیران با استفاده از اساتید مجرب ستاد تفسیر قم زیر نظر حجت‌الاسلام حاج‌آقای قرائتی، سر فصل‌های بیان تفسیر را، آموزش می‌بینند.
 
مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا بهمن‌ماه سال ۱۴۰۳، ۱۸ دوره مقدماتی، تکمیلی و عالی برگزار شده که در این دوره‌ها ۴۳۰ فراگیر شرکت کرده‌اند و از این تعداد ۳۸۳ نفر موفق به اخذ گواهی‌نامه طرح شده‌اند. آموزش‌های عمومی حوزه تفسیر نیز در دو طرح آموزشی شمیم تلاوت رضوی و ملى من قرآن را دوست دارم، به فراگیران ارائه می‌شود.
 
میریان بیان کرد: دوره‌های عمومی تفسیر و تدبر قرآن در طرح «شمیم تلاوت رضوی» به‌صورت حضوری و مجازی، در مساجد و مؤسسات قرآنی سطح شهر مشهد و حومه، ویژه افراد بالای 15 سال به بالا و بانوان واجد شرایط شرکت برگزار می‌شود که در سال 1402 تعداد هزار و 883 نفر در قالب این طرح آموزش‌دیده‌اند.
 
وی گفت: در طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» نیز ویژه فراگیران ۱۵ سال به بالا، به‌صورت خودآموز و در فضای مجازی از فایل‌های صوتی و تصویری تدوین شده حجت‌الاسلام حاج‌آقای قرائتی استفاده می‌شود و در طول دوره، اساتید پشتیبان، از فراگیران رفع اشکال کرده و سؤالات از آنها پرسیده می‌شود.
 
حجت‌الاسلام میریان، یادآور شد: در این طرح ملی، ۵۳ کلاس آموزشی برای شرکت‌کنندگان تفسیر و تدبر با حضور ۹۵۹ فراگیر برگزار شده که از این تعداد ۳۷۹ نفر، موفق به کسب گواهینامه شده‌اند.
انتهای پیام
captcha