کد خبر: 4083330
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۹
مجیدی‌مهر خبر داد؛

مشهد؛ میزبان مرحله مقدماتی سی‌ونهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه از برگزاری مرحله مقدماتی سی‌ونهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم به میزبانی مشهد خبر داد.

حمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریهحمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، در جریان برگزاری مرحله استانی چهل‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف  و امورخیریه خراسان رضوی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، اظهار کرد: شرایط برگزاری مسابقات استاندارد در برگزاری مرحله استانی مسابقات خراسان رضوی مشهود است، اما این پایان راه نیست و کیفیت برگزاری مسابقات را باید هر سال ارتقا داد.

وی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این دوره از مسابقات در خراسان رضوی گفت: مشهد یکی از قطب‌های داوری مسابقات ملی و بین‌المللی کشور است که این یک ویژگی خوب اعتمادآور محسوب می‌شود. در راستای برگزاری مسابقات مطلوب نتایج خوبی اتفاق افتاده است.

مجیدی‌مهر ادامه داد: حضور چهره‌های متخصص در گروه داوری چه در بخش صوت و لحن چه در وقف و ابتدا و حسن حفظ این اعتماد را ایجاد می‌کند، زیرا وقتی شرکت‌کننده وارد فضایی می‌شود که داوری آن توسط اساتیدی است که روزی به او درس دادند و یا اساتید آنان شاگردی در محضر این داوران را داشتند، با اعتماد بیشتری در خصوص عدالت گستری در مسابقات و اجرای این مؤلفه مهم که جزء جدایی‌ناپذیر مسابقات به‌ویژه مسابقات قرآن است، حضور پیدا می‌کنند.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: این دو ویژگی به خوبی در مسابقات قرآن استان رعایت شده و امیدوار هستیم، نمایندگان راه‌یافته از خراسان رضوی در مرحله کشوری مانند سال‌های گذشته، همانند نمایندگان سایر استان‌ها بدرخشند و همانطور که در سال گذشته موفق به کسب افتخاراتی در مرحله بین‌المللی شدند، امسال نیز این اتفاق در بخش بانوان و آقایان بیفتد و شاهد تولد چهره‌های جدید در این حوزه باشیم.

وی ابراز کرد: خراسان رضوی همیشه در حوزه‌های تخصصی قرآن جزء استان‌های برتر است و به چهره بودن این استان در راستای فعالیت‌های قرآنی عادت داریم.

مجیدی‌مهر در خصوص روند مراحل برگزاری مسابقات قرآن بیان کرد: پس از برگزاری مرحله استانی چهل‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن مرحله مقدماتی مسابقات را در نیمه دوم مهرماه به صورت ضبط تصویری خواهیم داشت که پس از تدوین توسط تدوینگران حرفه‌ای صداوسیما در آبان ماه در کرمانشاه داوری خواهد شد.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: منتخبین در مرحله مقدماتی به مرحله نهایی راه خواهند یافت که این نیز شامل دو بخش خواهد بود. یک بخش شامل نغمات دینی که آذرماه در استان قزوین انجام می‌شود و بخش دیگر قرائت تحقیق، حفظ کل و حفظ 20 جزء در دی ماه 1401 در استان خوزستان برگزار خواهد شد.

وی گفت: مرحله مقدماتی سی‌ونهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم به میزبانی مشهد از اواخر آذرماه آغاز و تا اوایل دی ماه ادامه خواهد یافت، همچنین مرحله نهایی این دوره از مسابقات، 28 بهمن‌ماه همزمان با شب مبعث آغاز و تا چهارم اسفندماه ادامه دارد که این دوره به میزبانی تهران برگزار خواهد شد.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان گفت: در این راستا نیز هماهنگی لازم برای دیدار شرکت‌کنندگان سی‌ونهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با رهبر معظم انقلاب در حال انجام است.

انتهای پیام
captcha