کد خبر: 4262248
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۳:۰۹

پایان دومین روز رقابت بانوان در مسابقات بین‌المللی قرآن

رقابت بانوان در دومین روز از چهل‌ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران در مشهد، امروز، نهم بهمن‌ در تالار قدس حرم مطهر رضوی به پایان رسید.

چهل و یکمین مسابقات بین‌المللی قرآن در مشهدبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، رقابت بانوان در دومین روز از چهل‌ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران که از ساعت 8:30 صبح امروز، نهم بهمن‌ در تالار قدس حرم مطهر رضوی آغاز شده بود، ساعت 11:30 به پایان رسید.

در این بخش از مسابقات زهرا قاروط از لبنان در رشته حفظ کل، غزاله سهیلی‌زاده از ایران در رشته ترتیل، باه زهراء از ساحل عاج در رشته حفظ کل، فاطمة بنتا جالو از سنگال در رشته حفظ کل، نورالهدی مفید مجید حمید از عراق در رشته ترتیل، مطهره لبیبة از بنگلادش در رشته حفظ کل و عایشة محمد عبدالمطلب از نیجریه در رشته ترتیل به تلاوت پرداختند.

یادآور می‌شود، رقابت متسابقان در بخش بانوان در رشته‌های قرائت ترتیل و حفظ کل قرآن از ۸ تا ۱۰ بهمن‌ماه صبح‌ها و در بخش آقایان در سه رشته قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و حفظ کل قرآن کریم، از ۸ تا ۱۱ بهمن‌ماه بعد از ظهرها در تالار قدس آستان قدس رضوی برگزار می‌شود. رقابت‌های بخش آقایان از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۲۱، به‌‌صورت زنده و مستقیم به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

مخاطبان ایکنا می‌توانند در پرونده ویژه خبری چهل‌ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران پیگیر اخبار این رویداد باشند، همچنین مطالب در کانال‌های ایکنا در شبکه‌های اجتماعی به نشانی iqnanews@ قابل مشاهده است.

انتهای پیام
captcha