کد خبر: 3539560
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸

راه‌اندازی مؤسسات قرآنی، نیازمند انگیزه، برنامه و مدیریت است

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس علوم قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان‌های سبزوار، خوشاب و داورزن گفت: متأسفانه برخی افراد وقتی برای راه‌اندازی مؤسسات و خانه‌های قرآنی اقدام می‌کنند در ابتدا انگیزه قوی دارند ولی بعد از مدتی به دلیل نداشتن برنامه و مدیریت انگیزه فعالیت را از دست می‌دهند.

مصطفی رحیمی، کارشناس علوم قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان‌های سبزوار، خوشاب و داورزن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با بیان اینکه 24 تشکل قرآنی در سبزوار به ثبت رسیده است، تصریح کرد: از این تعداد سه مورد مؤسسه قرآنی ثبت شده که یکی از آنها نیمه فعال است.
کارشناس علوم قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان‌های سبزوار، خوشاب و داورزن ادامه داد: همچنین هفت خانه قرآن فعال شهری و 11 خانه قرآن روستایی در این اداره ثبت شده است که دو مورد آنها نیز نیمه فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه ثبت مؤسسات قرآنی زمان‌بر و مانند ثبت شرکت‌های دولتی قوانین خاصی دارد، ابراز کرد: برای ثبت خانه قرآن، بعد از تکمیل مدارک توسط متقاضیان حدود یک ماه تا 40 روز مجوز قانونی برای این تشکل‌های قرآنی صادر خواهد شد.
رحیمی، با تأکید بر اینکه در مرکز شهرستان خوشاب(سلطان آباد) هیچ مؤسسه قرآنی و یا تشکلی که تاکنون از این اداره مجوز گرفته باشد را نداریم، عنوان کرد: در روستاهای مشکان، نوده انقلاب، سیدآباد و رباط‌جز این شهرستان نیز در کل چهار مجوز خانه قرآن وجود دارد که خانه قرآن روستای رباط‌جز در حال حاضر تقریبا غیر فعال است.
وی با تأکید بر اینکه کسانی که متقاضی تشکیل مؤسسات و خانه‌های قرآنی هستند باید انگیزه کافی و برنامه مناسب برای ادامه فعالیت داشته باشند، اظهار کرد: متأسفانه برخی افراد وقتی وارد این حوزه می‌شوند در ابتدا انگیزه قوی دارند ولی بعد از مدتی به دلیل نداشتن برنامه و مدیریت، انگیزه فعالیت را از دست می‌دهند.
captcha