به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، در سال جاری یکی از رویدادهای زیبا و مهم برای اساتید قرآن سبزواری اعزام حمزه یزدانفر از اساتید قرآن این شهرستان برای اولین بار جهت آموزش صوت و لحن تلاوت قرآن به پاکستان بود، سفری که با خودش تجربیات گرانبهایی به همراه خواهد داشت و برکات زیادی برای مردم مسلمان پاکستان دارد.
در این سفر معنوی که با استقبال بینظیر مردم پاکستان از گروه قرآن ایرانی همراه شده است، حمزه یزدانفر بعد از تلاوتش به همراه قاریان و میهمانان ایرانی مورد استقبال وصف نشدنی با صف 500 نفره نمازگزاران شهر کراچی برای تقدیر روبهرو شدند که تاکنون چنین صفی را هیچ وقت در ایران مشاهده نکردهاند، تقدیر و تشکری که باعث ایجاد روحیه مضاعف برای تلاوت قرآن و اجرای برنامههای قرآنی در این شهر شد.
حمزه یزدانفر، نفر سوم ابتهال کشور در سال 94 درباره این سفر در گفتوگو با ایکنا اظهار کرد: این تقدیر و تشکر برایم خیلی جالب بود و تا کنون در هیچ کجای ایران بعد از تلاوتها چنین صف طولانی را برای تقدیر و تشکر از قاری قرآن ندیدم.
وی با بیان اینکه برای آموزش صوت و لحن قرآن به همراه یک مترجم زبان انگلیسی در کلاسهای قرآن آموزان حضور دارد تا پیامش را به مخاطبین منتقل کند، افزود: در هر جلسه از کلاس آموزشی فیلمبرداری میشود که بعد از کلاس در اختیار قرآن آموزان قرار میگیرد.
این استاد قرآنی با تاکید بر اینکه برای قرآن آموزان ایرانی آموزشها مستقیم و بدون حضور مترجم است، تصریح کرد: برنامههای قرآنی این سفر معنوی بعد از نماز جمعه در مسجد یثرب شیعیان شهر کراچی پاکستان با تلاوت قرآن در 11 خرداد ماه آغاز شد و در ادامه با همکاری گروه تواشیح آذربایجان غربی، به همراه نعمت قرهخانی، علی فرج پور، حافظ علیزاده و بهزاد رحیمی، اسماء الحسنی اجرا شد.
وی با ابراز اینکه یکی دیگر از برنامههای قرآنی این سفر حضور در شبکه تلوزیونی «ساج تی وی» و اجرای تلاوت قرآن به همراه تواشیح بود، بیان کرد: اجرای برنامههای قرآنی در دانشگاه امام رضا(ع) سولجر بازار از دیگر برنامههای این سفر است.
یزدانفر با تاکید بر اینکه از زمان ورودش به پاکستان به مدت یک ماه در این کشور برای اجرای برنامههای قرآنی و آموزش حضور خواهد داشت، اضافه کرد: اجرای برنامههای قرآنی در بین برادران اهل سنت «مسجد قبا بهادرآباد»، موسسه قرآنی جماران و مسجد رحمانیه طاق رود است.
این استاد قرآنی درباره ویژگیهای افطار ماه مبارک رمضان در پاکستان اظهار کرد: مردم این منطقه در زمان افطار بیشتر از میوه از جمله هندوانه، خربزه، موز، انبه و سیب به همراه مقدار کمی غذای مخصوص با سبزیجات استفاده میکنند و در سحر بدون خوردن میوه جات از غذاهایی مانند گوشت، شیر و برخی غذاهای محلی مصرف دارند.
گزارش از علی اکبر ملکی
انتهای پیام