نظام جمهوری اسلامی با برنامه‌ریزی دینی جلو می‌رود
کد خبر: 3958222
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۳

نظام جمهوری اسلامی با برنامه‌ریزی دینی جلو می‌رود

نائب رئیس شورای اسلامی شهرستان مشهد گفت: به دلیل اینکه فرزند سالاری رواج پیدا کرده، برخی مواقع فرزندان از کنترل خانواده‌ها خارج می‌شوند و با تغییر جهت ماهواره‌‌ها شبکه‌های دیگر را ممکن است تماشا کند و این موضوع بر فرهنگ آن‌ها تاثیر بگذارد. نظام جمهوری اسلامی با یک برنامه‌ریزی دینی جلو می‌رود و علاقه داریم که فرزندان ما طبق آن‌چه مدنظر ما است و دین از ما خواسته است پیش بروند.

نظام جمهوری اسلامی با برنامه‌ریزی دینی جلو می‌رودبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، عبدالله دهقان نائب رئیس شورای اسلامی شهرستان مشهد، امروز 17 اسفندماه، در شصت‌و‌نهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهرستان مشهد که با موضوع بررسی نقاط کور و دریافت برخی از شبکه‌های صداوسیما در نقاطی از شهرستان و بررسی وضعیت کتابخانه‌های عمومی و سالن‌های مطالعه سطح شهرستان در کتابخانه مرکزی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: امروزه در اینکه صداوسیما، هم به صورت شنیدنی و هم دیدنی طرفداران زیادی در دنیا دارد، شکی نیست و به همین دلیل تاثیر بسیار زیادی می‌تواند در فرهنگ‌سازی و پیشرفت یک جامعه داشته باشد و به خاطر تاثیراتی که می‌تواند داشته باشد، شعار قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی این است که عدالت باید رعایت شود؛ تمام شهروندان یکسان هستند و امکانات موجود باید در اختیار تمام شهروندان قرار گیرد.

وی افزود: مهم‌تر و لازم‌تر این موضوع است که افرادی که در روستاها زندگی می‌کنند، و به عنوان تولیدکنندگان جامعه زحمت می‌کشند از این نعمت برخوردار شوند و بتوانند خود را از نظر علمی و فرهنگی به‌روز کنند و دغدغه مسائل فرهنگی فرزندانشان را نیز نداشته باشند تا بتوانند به تولید ادامه دهند، به همین دلیل باید زیرساخت‌ها را برای جلوگیری از مهاجرت آن‌ها به شهرها و مهاجرت معکوس مهیا کنیم.

نائب رییس شورای اسلامی شهرستان مشهد خاطرنشان کرد: در بخش رضویه حدود ۹ روستا وجود دارد که از شبکه‌های استانی و کشوری محروم هستند و جزو نقاط کور به حساب می‌آیند. وارد روستا که می‌شویم مشاهده می‌کنیم که دیش‌های ماهواره در پشت بام خانه‌ها نصب شده و اکثرا هم کانال‌های داخل کشور را تماشا می‌کنند، اما یکی از دغدغه‌های والدین این است که به دلیل اینکه فرزند سالاری رواج پیدا کرده، برخی مواقع فرزندان از کنترل خانواده‌ها خارج می‌شوند و با تغییر جهت ماهواره‌‌ها شبکه‌های دیگر را ممکن است تماشا کند و این موضوع بر فرهنگ آن‌ها تاثیر بگذارد. نظام جمهوری اسلامی با یک برنامه‌ریزی دینی جلو می‌رود و علاقه داریم که فرزندان ما طبق آن‌چه مدنظر ما است و دین از ما خواسته است پیش بروند و معتقد به این موضوع باشند و دغدغه خانواده‌هایی روستایی این موضوع است. چند روستا از توابع دهستان پایین ولایت بخش رضویه و یک روستا از بخش احمدآباد در نقطه کور قرار دارند و امیدواریم که هرچه‌ سریع‌تر مشکلاتشان حل شود.

دهقان با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی و تولید برنامه‌های فرهنگ‌محور و آموزشی توسط صداوسیما بیان کرد: در بحث اقتصادی، به ویژه در یک سالی که کرونا شیوع پیدا کرده صداوسیما می‌توانست موثرتر واقع شود و برنامه‌های قبلی خود را تغییر دهد و با توجه به اینکه شغل اساسی روستائیان دامپروری و کشاورزی است، با برگزاری کلاس‌های آموزشی و استفاده از کارشناسان برای به‌روز کردن کشاورزی و دام‌داری روستائیان و پخش برنامه در طول هفته می‌تواند تاثیر مثبتی بگذارد. در بحث فرهنگ‌سازی صداوسیما می‌تواند بزرگ‌ترین تاثیر را بگذارد و ما باید با برنامه پیش برویم و همه باید دست به دست یکدیگر بدهیم و مشکلات را حل کنیم.

در ادامه این نشست، جمعه‌پور، دهیار روستای دهسرخ با اشاره به عدم پوشش‌دهی شبکه‌های صداوسیما و اینترنت در این روستا بیان کرد: روستای دهسرخ با قدمتی بیش از ۲۵۰۰ سال، به‌دلیل دارا بودن ویژگی‌های زیارتی و گردشگری که به واسطه حضور قدمگاه مبارک حضرت رضا(ع) و چشمه متبرک به دستان ایشان است اهمیت دارد، اما متاسفانه این روستا برای شهروندان مشهد شناخته شده نیست. پیش از کرونا هفته‌ای ۳ هزار زائر و گردشگر از این روستا بازدید داشتند و آنتن‌دهی و اینترنت جزو مسائلی است که در این روستا وجود ندارد و مشکلاتی را به وجود آورده‌ است. همچنین دیش ماهواره بر پشت‌بام خانه‌ها وجود دارد و در فضای زیارتی از نظر زیبایی روستا موضوع زیبنده‌ای نیست و نقص خیلی بزرگی است. همچنین با توجه با زائر و گردشگر این روستا اگر یک کتابخانه معمولی در این روستا ایجاد شود کمک خوبی به ارتقاء فرهنگ آن شده است.

در ادامه این جلسه برخی دیگر از دهیاران خراسان رضوی با اشاره به مشکلات روستاها، از مسئولان صداوسیما خواهان رسیدگی شدند.

انتهای پیام
captcha