تنظیم برنامه‌های حوزه‌ علمیه خراسان طبق بیانیه گام دوم انقلاب
کد خبر: 3964924
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳

تنظیم برنامه‌های حوزه‌ علمیه خراسان طبق بیانیه گام دوم انقلاب

مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به رسالت حوزویان در پاسخگویی به نیازها، گفت: برنامه‌های خودسازی، جامعه‌پروری و تمدن‌سازی این حوزه طبق بیانیه گام دوم انقلاب تنظیم شده است.

تنظیم برنامه‌های حوزه علمیه خراسان طبق بیانیه گام دوم انقلاببه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، به‌ نقل از روابط‌ عمومی حوزه علمیه خراسان، آیت‌الله سیدمصباح عاملی، مدیر حوزه علمیه خراسان در دیدار با محمدصادق معتمدیان، استاندار خراسان رضوی که در محل مرکز مدیریت این حوزه انجام شد، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۰ ابراز امیدواری کرد که حرکت‌های تحولی با نگاه به این شعار در ادامه فعالیت‌های گذشته رقم بخورد.

مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با اشاره به ضرورت توانمندسازی حوزویان به‌ویژه در شرایط کنونی با وجود مسائل بی‌شمار امروز که نوعاً با جامعه روحانیت مرتبط است، گفت: حوزه علمیه به‌عنوان قاعده نظام، می‌بایست در عرصه تبیین و نیز پاسخ‌گویی به جامعه و عرصه بین‌الملل به‌خوبی ایفای نقش و انجام رسالت کند زیرا از یک طرف انسان‌های بی‌شماری به ایران به‌عنوان پایگاه اسلام ناب و عمود خیمه دین می‌نگرند و از سوی دیگر، اسلام‌ستیزان، موجودیت خود را در خطر می‌بینند و به مقابله می‌پردازند.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان رویکردهای دانشی، بینشی، روشی و ارزشی در عرصه‌های چهارگانه حوزه، نظام، جامعه و بین‌الملل توسط حوزه علمیه خراسان را در همان راستا دانست و فعالیت‌های تحولی و روزآمد و کارآمد را یک حرکت جامع و متناسب در این حوزه عنوان کرد.

عاملی به موضوع تسری ماده واحده به حوزه علمیه خراسان با توجه به استقلال آن اشاره و اظهار کرد: این مرجعیت علمی با احراز ظرفیت علمی ــ پژوهشی این حوزه داده شده و در واقع هم اکنون سه مرجع برای فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی شامل وزارت علوم، حوزه‌ علمیه قم و حوزه‌ علمیه خراسان وجود دارد.

مدیر حوزه‌ علمیه خراسان با بیان اینکه برنامه‌های خودسازی، جامعه‎پروری و تمدن‌سازی این حوزه طبق بیانیه گام دوم انقلاب تنظیم شده است، به این نکته نیز اشاره کرد که تولید علم به پشتیبانی و مانع‌زدایی نیاز دارد که می‌بایست در این زمینه با توجه به مسئولیت‌های مهم حوزه علمیه نسبت به نظام اسلامی، حرکت کرد و تعامل همه‌جانبه با دستگاه‌های مختلف صورت گیرد.

عاملی همچنین به مشارکت حداکثری در انتخابات و برنامه‌های تدارک دیده شده در این حوزه اشاره کرد و یادآور شد: حوزویان بر ملاک‌هایی که مقام معظم رهبری در بحث ریاست جمهوری فرموده‌اند، تکیه کنند و تلاش کنیم که مشارکت حداکثری صورت گیرد. حوزه علمیه فراجناحی است؛ اینکه حوزه علمیه بخواهد به‌دنبال طیف، صنف و حزب باشد به هیچ عنوان مورد نظر نیست.

محمدصادق معتمدیان، استاندار خراسان رضوی نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه حوزه علمیه خراسان از مراکز فاخر علمی در کشور است، اظهار کرد: این حوزه با وجود علما و اساتید برجسته از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است که این امر باعث خرسندی می‌باشد.

وی در ادامه با اشاره به تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی، به ظرفیت‌های اقتصادی، کشاورزی، حمل و نقل، تجارت بین‌الملل و صنعت و معدن در استان اشاره و این فرصت‌ها و توانمندی‌ها را در جهت رشد، پیشرفت و آبادانی خراسان رضوی و حتی کشور دانست.

استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله بافت پیرامون حرم مطهر رضوی و طرح‌های پیش بینی شده، اشاره کرد و همچنین به موضوع حاشیه شهر مشهد و تراکم 10 برابری جمعیت در این منطقه نسبت به میانگین کشوری، پرداخت و از برنامه‌های پیش رو برای آن گفت.

وی در پایان با اشاره به اهمیت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات و وظیفه همگان نسبت به این موضوع، یادآور شد: تدابیر خوبی در این زمینه انجام شده است که امیدواریم انتخاباتی با شکوه با رعایت اصل بی طرفی و امانت داری برگزار شود.

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالفضل کاظمی، مسئول حوزه مدیریت حوزه‌ علمیه خراسان و سیدحمید علوی آزیر، معاون آموزش این حوزه با اشاره به فعالیت‌های تحولی انجام شده، گزارشی از این اقدامات را در عرصه‌های مختلف تبلیغی، فرهنگی، موقوفات، آموزش و پژوهش ارائه کردند.

انتهای پیام
captcha