منع نقل حدیث پس از پیامبر(ص)، کار را برای پژوهشگران سخت کرده است
کد خبر: 4021302
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱

منع نقل حدیث پس از پیامبر(ص)، کار را برای پژوهشگران سخت کرده است

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: پس از پیامبر(ص) متاسفانه نقل حدیث منع شد و این احادیث از بین رفت و این کار پژوهشی را برای پژوهشگران امروز سخت‌تر کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در آیین رونمایی از مجموعه آثار فاجعه منا که  امروز 25 آذرماه در سالن جلسات حوزه نمایندگی در امور حج و زیارت قم برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه افرادی با تنگ نظری و احتیاطات بیجا، آنچه که نبی خاتم با آن زحمت فرمودند را محدود کرده و اجازه ندادند به دست دیگران برسد.

وی ادامه داد: یکی از همسران پیامبر نقل می کند، پدرم ۵۰۰ حدیث را جمع آوری کرده بود و از ترس اینکه اشتباهی نکرده باشد، احادیث را سوزاند و بسیاری از باب‌های مهم توحیدی در همین مواقع از بین رفت.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: یکی از روایان اهل سنت از حضرت زهرا(س) ۱۰ حدیث و از برخی زنان صدها حدیث نقل کرده‌اند که این مساله عجیب است و به معنی بستن باب علم به روی آیندگان است.

نواب عنوان کرد: پس از پیامبر(ص) متاسفانه نقل حدیث منع شد و این احادیث از بین رفت و  این کار پژوهشی را برای پژوهشگران امروز سخت‌تر کرده است.

وی گفت: ابن مسعود بیان می‌کند که فردی از حضرت زهرا(س) حدیثی درخواست کرد، ایشان هم دستور دادند که به سرعت این حدیث را بیابید، زیرا ارزش این روایت نزد من به اندازه حسن و حسین(ع) است.

وی بیان کرد: در مجموعه آثار منا، روایات شاهدان عینی، به همراه زندگی نامه، دیدگاه کارشناسان، یادداشت‌ها، دیدگاه‌ها و نظرها، بازتاب در رسانه‌های خارجی، مقالات علمی، پایان‌نامه‌ها و اشعار و دل نوشته‌ها به همراه تصاویر، ارائه شده است.

نواب یادآور شد: مقام معظم رهبری به درستی و حقیقت تاکید کردند، تاریخ را بنویسید، زیرا اگر شما ننویسید دیگران آن را می‌نویسند و متاسفانه بد هم می‌نویسند.

انتهای پیام
captcha