کد خبر: 4111643
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۳
حجت‌الاسلام رفیعی:

اصل دين را درست به جوانان منتقل نكرده‌ايم

استاد حوزه و دانشگاه گفت: بیشتر جوانانی که در اغتشاشات چند ماهه اخیر کشور بازداشت شدند، اهل نماز نبودند و بالای 60درصد آنها هم مشروبات مصرف می‌کردند که این نشان می‌دهد به درستی دین را به آنها انتقال نداده‌ایم.

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی مدرس حوزه و دانشگاهبه گزارش ایکنا از خراسان‌رضوی، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی، مدرس حوزه و دانشگاه، در مراسم سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و اولین سالگرد ارتحال مرحوم حجت‌الاسلام مدنی ناشرالاسلام گنابادی که در گناباد برگزار شد، دنیای کنونی را دنیای جنگ اعتقادات دانست و تصریح کرد: امروز در برابر عرفان اسلامی، عرفان‌های کاذب ایجاد شده که با استفاده از ابزار رسانه‌ای مختلف در حال ترویج است.

وی با ابراز تأسف از اینکه در جنگ رسانه‌ای باخته‌ایم، بیان کرد: براساس اعلام مسئولان، 97درصد از جوانانی که در اغتشاشات چند ماهه اخیر کشور بازداشت شدند، اهل نماز نبودند و بالای 60درصد آنها هم مشروبات مصرف می‌کردند که این نشان می‌دهد به درستی دین را به آنها انتقال نداده‌ایم.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان آیه 7 سوره مبارکه محمد که خداوند می‌فرمایند: «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم؛ ای کسانی که ایمان آورده‌اید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری می‌کند و گامهایتان را استوار می‌دارد»، تصریح کرد: خداوند قادر متعال نیاز به یاری ما ندارد، بلکه خواسته با توصیه به یاری دین و... در آیات کلام وحی زمینه‌های رشد و تعالی را برای ما فراهم کند.

رفیعی نصرت قلبی، زبانی، رفتاری، علمی، مالی، اجتماعی و جانی را از انواع شیوه‌های یاری کردن دین عنوان و اظهار کرد: داشتن محبت اهل بیت(ع) و تنفر از گناه در دل از مصادیق نصرت قلبی است.

وی با تأکید بر لزوم جهاد تبیین، نصرت زبانی را یکی از مهمترین شاخص‌های یاری دین، بیان کرد و گفت: شیخ بهلول گنابادی و ناشرالاسلام گنابادی از مصادیق بارز نصرت زبانی دین هستند.

این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه این نوع یاری کردن هزینه‌هایی نیز دارد، افزود: شیخ‌بهلول در شهرهای مختلف با سخنرانی‌های خود به تبلیغ دین می‌پرداخت و شخصیتی مانند ناشرالاسلام گنابادی هم وقتی احساس کرد که در زادگاهش فرقه‌های ضاله در تلاش هستند تا در برابر مکتب اهل بیت(ع) انحراف ایجاد کنند، از نجف به گناباد بازگشت و با تألیف کتاب، سخنرانی و... در برابر عرفان‌های کاذب ایستاد.

رفیعی با تأکید بر اینکه گاهی ساده‌زیستی تبلیغ دین است، گفت: افرادی همچون ناشرالاسلام گنابادی با ساده‌زیستی، روحیه مردمی، مبارزه با انحرافات و خدمت به مردم به تبلیغ دین پرداختند.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه امثال شهید سلیمانی با رفتار و خدمات خود بذر محبت در دل مردم کاشتند، تصریح کرد: باید هر کدام ببینیم که چطور می‌توانیم دین را در مسیرش کمک و به سهم خود در راه نصرت آن تلاش کنیم. نصرت رفتاری یکی از مصادیق مهم یاری دین است.با رفتار هم می‌توان افراد را به دین علاقه‌مند و هم نسبت به دین بدبین کرد و وای به حال کسانی که با عملکردشان مردم را از دین زده می‌کنند.

وی بر لزوم تبلیغ چهره به چهره دین تأکید کرد و گفت: نصرت اجتماعی از مصادیق مهم یاری دین خدا است و مسئولان با گره‌گشایی از مشکلات مردم و مردم نیز با کمک به هم‌نوع از جمله تسهیل امر ازدواج جوانان و... می‌توانند در این زمینه یاری‌کننده دین باشند.

یادآور می‌شود؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمد مدنی معروف به ناشرالاسلام گنابادی سال ۱۳۱۰ هجری شمسی در روستای خیبری واقع در چهار کیلومتری مرکز شهرستان گناباد متولد شد و سال‌های زیادی از عمر خود را در راه ترویج فرهنگ و معارف دینی، مبارزه با رژیم ستمشاهی و فرق انحرافی و خدمت به مردم و نیازمندان صرف کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمد مدنی که از محضر استادانی همچون مرحوم حاج میرزا احمدیزدی، مرحوم آیت‌الله حاج شیخ هاشم قزوینی، استاد اخلاق آیت‌الله میرزا جواد آقای تهرانی بهره برده بود، ۱۲ دی ماه 1400در سن ۹۰ سالگی به علت بیماری در گناباد دارفانی را وداع گفت.

انتهای پیام
captcha