کد خبر: 4157083
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۲۹
علامه سیدعلی شهرستانی در گفت‌وگو با ایکنا:

سیره امام حسین(ع) جریانی پیامبرگونه است + فیلم

علامه سیدعلی شهرستانی،‌ محقق و قرآن‌پژوه درباره ارتباط کربلا و سیره امام حسین(ع) با سیره پیامبر(ص)،گفت: سیره امام حسین(ع) همانند سیره پبامبر(ص) است و امام حسین(ع) احساس کردند اگر قیام نکنند، دین جدشان از بین می‌رود.

علامه سیدعلی شهرستانی، نویسنده و پژوهشگرعلامه سیدعلی شهرستانی، محقق و قرآن‌پژوه در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی درباره ارتباط واقعه کربلا با سیره پیامبر(ص) اظهار کرد: سیره امام حسین(ع) مانند جریان پیامبر(ص) است و همان مشرکان، کفار و منافقانی که در مقابل پیامبر(ص) مقاومت می‌کردند، در زمان امام حسین(ع)، جریان کربلا را پیاده کردند.

این محقق حوزه قرآن و عترت بیان کرد: امام حسین(ع) احساس کردند که اگر قیام نکنند، دین جدشان از بین می‌رود و همانطور که ایشان فرموده‌اند: «انَّما خَرجْتُ لِطَلَبِ إلاصلاحِ فی أُمَّه جَدّی؛ همانا من برای اصلاح در امت جدم محمد(ص) قیام کرده‌ام...» و به این نتیجه رسیدند که خونشان را برای حفظ دین اسلام بدهند. بنابراین اگر امام حسین(ع) قیام نمی‌کرد، اسلام باقی نمی‌ماند، چنانکه اگر شمشیر زدن حضرت علی(ع) در جنگ خندق نبود، دین و قرآنی باقی نمی‌ماند و بدین‌گونه است که علی(ع) در عبادت جن و انس در همه زمان‌ها شریک است، زیرا اگر او نبود قرآن را سوزانده و پیامبر را کشته بودند لذا با شمشیر زدن علی(ع)، دین باقی ماند، نماز اقامه شد، قرآن خوانده و حج برپا شد.

علامه شهرستانی گفت: اگر امروز در اربعین برای زیارت امام حسین(ع) و فرزندان امیرالمؤمنین علی(ع) برای زیارت‌کننده ثواب نوشته می‌شود، حضرت علی(ع) نیز در آن ثواب شریک است، زیرا کار ایشان مقطعی و حساس بوده و به همین دلیل زیارت سیدالشهداء معادل 70 حج است، زیرا امام حسین(ع) در مقطعی بسیار مهم اقدام کردند و نقش داشتند.

انتهای پیام
captcha