آمادگی المصطفی به عنوان حلقه وصل میان مراکز علمی ایران و جهان
کد خبر: 4158008
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۲
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه بیان کرد:

آمادگی المصطفی به عنوان حلقه وصل میان مراکز علمی ایران و جهان

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: جامعةالمصطفی العالمیه این آمادگی را دارد تا به عنوان یک حلقه وصل میان مراکز علمی جمهوری اسلامی ایران و سایر مراکز علمی دنیا نقش‌آفرینی کند.

علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه، امروز سوم مرداد در دیدار سفیر جمهوری فدرال نیجریه در ایران طی سخنانی همکاری میان کشور‌ها را برخلاف خواسته دولت‌های سلطه‌گر دانست و اظهار کرد: جامعة‌المصطفی به عنوان یک دانشگاه بین‌المللی با رویکرد ارتقای دوستی و برادری میان ملت‌ها، آمادگی دارد به عنوان حلقه وصل میان مراکز علمی و دانشگاهی دو کشور عمل کند. امیدواریم این دیدار فرصت مناسبی برای آغاز دور جدیدی از همکاری‌های علمی دوجانبه را فراهم آورد.

استاد جامعةالمصطفی العالمیه افزود: دانشگاه بین‌المللی المصطفی به دانشجویان غیر ایرانی اختصاص دارد و عضو فعال اتحادیه‌های معتبر دانشگاهی جهان به شمار می‌آید.

وی با اشاره به ارائه بیش از ۱۵۰ رشته، گرایش و مقطع در جامعةالمصطفی، خاطرنشان کرد: این رشته‌ها در سه حوزه دانشی اصلی علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگ‌شناسی به دانش‌پژوهان المصطفی ارائه می‌گردد. در مجتمع زبان و فرهنگ‌شناسی المصطفی، ۱۸ زبان از فارسی، عربی، انگلیسی و فرانسوی تا زبان‌های آفریقایی مانند هوسی و سواحیلی تدریس می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی با اشاره به تحصیل ده‌ها هزار دانش‌پژوه از ۱۳۰ ملیت در واحدهای‌ داخل و خارج از کشور جامعةالمصطفی به صورت حضوری و برخط، یادآور شد: حدود 40 درصد از دانش‌پژوهان المصطفی را خواهران تشکیل می‌دهند.

وی با تأکید بر حضور طلاب و فراگیران مذاهب مختلف اسلامی و سایر ادیان در واحد‌های جامعةالمصطفی، ابراز کرد: المصطفی با بیش از 300 دانشگاه و مرکز علمی در داخل و خارج از ایران قرارداد همکاری داشته و دوره‌های آموزشی و همایش‌های بین‌المللی مشترک را با همکاری این مراکز برگزار می‌کند. همچنین مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت و فرصت‌های مطالعاتی المصطفی سالانه پذیرای چند هزار نفر از اساتید و دانش‌پژوهان از سراسر جهان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی، راهبرد آموزشی المصطفی را تقویت ارتباط فرهنگی و برادری میان کشور‌های مختلف دانست و تصریح کرد: در حالی که برخی مراکز آموزشی در جهان اسلام و خارج از آن به تفکر افراطی‌گری و تکفیر دامن می‌زنند، احترام به مذاهب، ادیان و فرهنگ‌های مختلف، راهبرد اساسی المصطفی و دانش‌پژوهان این مرکز است.

وی با اشاره به تحصیل ده‌ها نفر از دانش‌پژوهان نیجریه‌ای در جامعةالمصطفی و همکاری علمی با شماری از مراکز علمی و دانشگاهی این کشور، اظهار کرد: جامعةالمصطفی آمادگی دارد مانند بسیاری از کشور‌های آفریقایی، شعبه دانشگاهی خود را در نیجریه دایر کند که امیدواریم با مساعدت دولت نیجریه، روند راه‌اندازی این شعبه سرعت بیشتری گیرد.

انتهای پیام
captcha