کد خبر: 4205464
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲
معاون شهردار مشهد:

عمل به دستورات قرآن مشکلات در زندگی و جامعه را به حداقل می‌رساند

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: اگر به معنای واقعی کلمه به دستورات قرآن و اهل بیت(ع) عمل کنیم مشکلات ما در تمامی شئونات زندگی و جامعه به حداقل خواهد رسید.

جواد کیانی، معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهدجواد کیانی، معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی در خصوص نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد، اظهار کرد: قرآن کریم خورشید همیشه تابنده بر بشریت است و بدون اغراق هر چه در زندگی داریم از قرآن و اهل بیت(ع) است. پیامبر اکرم(ص) نیز در این زمینه فرمودند «من دو هدیه گران‌بهای «قرآن» و «عترت» را برای شما به یادگار می‌گذارم».

وی با بیان اینکه اگر به معنای واقعی کلمه به دستورات قرآن و اهل بیت(ع) عمل کنیم مشکلات ما در تمامی شئونات زندگی و جامعه به حداقل خواهد رسید، افزود: توصیه‌های قرآن در زمینه‌های مختلف اجتماعی، اخلاقی، نهی و منکر بسیار ارزنده، راهگشا و سازنده است، بنابراین کلام خدا در زندگی فردی و اجتماعی ما بسیار مؤثر است، زیرا چراغی بسیار روشن برای ارتقا، همبستگی، حیات و عاقبت به خیری بشریت است.

کیانی در خصوص رویکرد معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در حمایت از فعالیت‌های قرآنی، تصریح کرد: در واقع رویکرد ما برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت است و به این منظور معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در اشاعه و ترویج قرآن کریم اهتمام ویژه‌ای داشت، همچنین ما در مجموعه فرهنگی در زمینه ترویج و اشاعه قرآن با تمام توان و قدرت تلاش و برنامه‌ریزی‌هایی را انجام می‌دهیم تا در ماه رمضان که بهار قرآن است با پشتیبانی از این برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته نقش پررنگی در این زمینه ایفا کنیم.

وی بیان کرد: امیدواریم که با کمک خداوند بتوانیم هر چه بهتر و بیشتر در ترویج فرهنگ قرآنی به جامعه نقش مؤثری داشته باشیم و باید علاوه بر اینکه شهر مشهد پایتخت معنوی جهان است گام‌هایی مؤثر در اشاعه فرهنگ قرآن نیز برداریم و مؤثر واقع شویم.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در خصوص فعالیت‌هایی که معاونت فرهنگی برای استقبال از بهار انجام داده است، تصریح کرد: ما در روزهای پایانی سال 1402 با توجه به تقارن ماه رمضان و عید باستانی نوروز استقبال از بهار پرشوری را شاهد خواهیم بود و سعی می‌کنیم برنامه‌های متنوعی برای زائران و مجاوران داشته باشیم. ما در ایام ماه رمضان برای بوستان‌هایی که در اختیار داریم برنامه‌ریزی‌هایی را برای برگزاری آیین خوانش قرآن در دستور کار خود قرار داده‌ایم. 

وی با بیان اینکه 700 المان در 350 نقطه از شهر جانمایی و از 20 اسفندماه نصب آن‌ها را آغاز کرده‌ایم، بیان کرد: یکی از اقدامات بسیار شایسته‌ای که معاونت فرهنگی شهرداری مشهد انجام داده برگزاری جشنواره «هنرهای نوری» است که در مجموعه‌ای سرشناس، قدیمی و یکی از شناسنامه‌های مشهد برگزار می‌شود و مجموعه کوهسنگی مورد معرفی تمام زائران است، همچنین در این جشنواره 40 برنامه و 40 المان نوری تدارک دیده شده است.

کیانی اظهار کرد: نقاشی دیواری 6 هزار متر مربع یکی دیگر از برنامه‌های معاونت فرهنگی در ایام نوروز و ماه رمضان است که در سطح شهر برای مردم برنامه‌ریزی کردیم.

وی ادامه داد: برگزاری سفره‌های افطاری ساده را خواهیم داشت که حمایت بسیار خوبی از سوی گروه‌های اجتماعی اتفاق افتاد و مجموعه شهرداری مشهد با توجه به ماه رمضان که یکی از نشانه‌های آن سفره‌های افطاری ساده است، ورود کرده و سعی می‌کنیم در سطح شهر به منظور بالا بردن همدلی و هم‌افزایی خدماتی را در این زمینه انجام دهیم. 

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه ایستگاه‌های استقبال از زائر در مبادی ورودی شهری انجام می‌شود، افزود: یکی دیگر از فعالیت‌هایی که در حوزه زیارت و گردشگری توسط معاونت فرهنگی شهرداری مشهد انجام می‌شود‌ بحث پرده‌خوانی در حدود 500 نقطه سطح شهر است که به موضوعات شاهنامه و حضرت رضا(ع) می‌پردازد تا مورد توجه نسل جوان قرار گیرد.

کیانی گفت: همچنین پاتوق‌های سرود در ایام نوروز و ماه رمضان نیز تدارک دیده شده است. برای نمایش‌های خیابانی هم سعی کردیم تا برای هدیه دادن یک حال خوب به مردم مشهد نیز تقویت کنیم.

انتهای پیام
captcha