به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسانرضوی، حسین قاینی فرزند احمد، سال 1334 در روستای درخش از توابع درمیان شهرستان بیرجند به دنیا آمد، سال 1340 دوران ابتدایی را در زادگاهش درس خواند، وی سه سال اول دبیرستان را نیز در روستای محل تولدش و سال آخر آن را در دبیرستانی در بیرجند گذراند.
بعد از پایان تحصیلات به سربازی رفت، دوران سربازی را در گارد گذراند که این دوران همزمان با اوجگیری انقلاب اسلامی بود. حسین در پخش و تکثیر اعلامیههای حضرت امام(ره) نقش بسزایی داشت، پس از پیروزی انقلاب، ابتدا وارد کمیته انقلاب اسلامی شد، سپس در بیرجند، جزو اولین افرادی بود که به این ارگان پیوست.
به محض ورود به سپاه مأموریتهای حساسی همچون اعزام به منطقه زلزله زده زیرکوه، اعزام به محل حمله نظامی آمریکا در طبس و مأموریت گشت مرزی افغانستان را به صورت گروهی عهدهدار شد. وی به مدت دوسال نیز در روابط عمومی سپاه بیرجند مشغول فعالیت شد و برای تشکیل سپاه پاسداران در بیدخت، با عنوان مسئول سپاه به مدت چهارماه به شکلگیری سپاه در آن محل کمک شایانی کرد.
بعد از آن به تقاضای فرمانده سپاه پاسداران شهرستان بجنورد، با عنوان مسئول روابط عمومی سپاه آن شهرستان که در آن زمان این شهر به شدت صحنه تاخت و تاز اجتماع گروهکهای شرق و غرب بود به آنجا منتقل شد و مدت 6 ماه در شورای فرماندهی سپاه بجنورد انجام وظیفه کرد، سپس عازم جبهههای حق علیه باطل شد.
سال 1358 با رباب جعفری ازدواج کرد که مدت زندگی مشترک آنها سه سال بود. ثمره این ازدواج دو فرزند به نامهای عصمت و حنظله است. وی چهار بار به جبهه رفت و در مرتبه سوم معاون گردان ولیالله از تیپ جوادالائمه(ع) بود که از ناحیه سر مجروح شد.
سپس به عنوان جانشین فرمانده عملیات سپاه و مدتی نیز به عنوان مسئول ستاد تبلیغات جبهه و جنگ انجام وظیفه کرد، وی به دلیل علاقه و نیاز بسیج، به عنوان مسئول آموزش نظامی و عضو شورای واحد بسیج مشغول خدمت شد، همچنین، به عنوان رابط پایگاه شهید سید احمد رفیعی فعالیت چشمگیری داشت.
آخرین بار فرمانده گردان (والنازعات) از تیپ 21 امامرضا(ع) بود که به جبهه اعزام گشت. حسین قاینی یازدهم مردادماه سال 1362 در عملیات والفجر 3 و در جبهه مهران به شهادت رسید و پیکر مطهر او در زادگاهش، روستای درخش به خاگ سپرده شد.
انتهای پیام