عباس خداشناس، مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی، در گفتوگو با ایکنا از استان، اظهار کرد: ثبتنام کاروانهای مرحله دوازدهم حج عمره استان برای کلیه دارندگان اسناد عمره با اولویت ۱ الی ۶۰۰ از روز یکشنبه ۱۸ آذرماه آغاز خواهد شد.
وی افزود: با تخصیص ۸ کاروان جدید عمره برای زائرین استان، تمام اولویتهای عمره ۱ تا ۶۰۰ در بانکهای ملی و ملت مجاز به ثبتنام برای این سفر معنوی هستند.
خداشناس گفت: بدین منظور، همزمان با یکشنبه ۱۸ آذرماه، ۸ کاروان برای اعزام در تاریخهای ۱۸ الی ۳۰ دیماه در سامانه MY.Haj.ir بارگذاری خواهد شد.
مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی بیان کرد: دارندگان اسناد ودیعهگذاری عمره از ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه مجاز به ثبتنام در کاروانهای دارای ظرفیت خالی خواهند بود.
وی در تشریح نحوه ثبتنام و مدارک لازم، تصریح کرد: متقاضیان میتوانند با مراجعه به سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت به نشانی MY.HAJ.IR و تکمیل و بروزرسانی اطلاعات قبل از شروع ثبت نام اقدام کنند.
خداشناس ادامه داد: تشکیل گروه در صورت همراهی خانواده و بستگان، ورود به سامانه و انتخاب کاروان مورد نظر و واریز وجه به صورت برخط و مراجعه به کارگزار انتخاب شده باید توسط متقاضی انجام و نسبت به تحویل مدارک و قطعی نمودن سفر اقدام کند.
انتهای پیام