کد خبر: 4281855
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۴

رکوردشکنی مراسم عقد حرم رضوی در دهه کرامت

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، از رشد چشمگیر مراسم‌ عقد در دهه کرامت سال جاری در حرم مطهر حضرت رضا(ع) خبر داد.

مراسم عقد حرم رضویبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین شریعتی‌نژاد، معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی اظهار کرد: در شب میلاد امام رضا(ع) و جمعه 19 اردیبهشت مصادف با سالروز میلاد، ۴۵۴ مراسم عقد در حرم مطهر به ثبت رسید، به‌طوری که ۳۲۹ عقد در شب میلاد و ۱۲۵ عقد در روز میلاد انجام شد.
 
وی افزود: این آمار نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است، در حالی‌که در سال گذشته در شب عید فقط ۱۲۹ عقد و در روز میلاد ۲۱۳ عقد انجام شده بود و با این حساب، مراسم عقد امسال در شب میلاد بیش از ۲.۵ برابر و در روز میلاد نیز با رشد حدود ۴۰ درصدی همراه بوده است.
 
شریعتی‌نژاد تأکید کرد: این آمارها صرفاً شامل عقدهای ثبت‌شده در حرم مطهر است و اگر همراهان و خانواده‌های طرفین را نیز در نظر بگیریم، می‌توان گفت که هزاران زائر و مجاور به‌طور مستقیم در این جشن‌های معنوی و مبارک مشارکت داشتند.
 
وی با اشاره به حضور فعال خادم‌یاران و نیروهای فرهنگی در این برنامه‌ها گفت: در این دو روز، بیش از ۱۲۰ خادم‌یار مرد، حدود ۱۰۰ خادم‌یار خواهر و نیروهای انتظامات آقا و خانم به شکل شبانه‌روزی در حال خدمت‌رسانی بودند و فضای صحن‌ها کاملاً آراسته و آماده میزبانی از خانواده‌های جوان بود و ضمن آرزوی خوشبختی برای تمام مزدوجین، امیدواریم با استمرار چنین برنامه‌هایی در حرم مطهر رضوی، فرهنگ ازدواج آسان، معنوی و ماندگار در جامعه نهادینه شود.
انتهای پیام
captcha