نابسامانی در تولید کالاهای فرهنگی/ نیازمند مسائل اعتقادی در مهندسی فرهنگی هستیم
کد خبر: 3607444
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۱

نابسامانی در تولید کالاهای فرهنگی/ نیازمند مسائل اعتقادی در مهندسی فرهنگی هستیم

گروه فرهنگی: معاون فرهنگی مدرسه علمیه نرجس(س) مشهد نابسامانی در مدیریت تولید کالاهای فرهنگی را یکی از عوامل ایجاد ولنگاری فرهنگی دانست و تصریح کرد: برای مدیریت فرهنگی نیازمند مهندسی فرهنگی با تکیه بر مسائل اعتقادی هستیم.

مرضیه عظیمی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه نرجس(س) مشهد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با اشاره به تعریف کلی از ولنگاری فرهنگی، عنوان کرد: ولنگاری فرهنگی به معنای یک نوع سهل‌انگاری و بی‌قیدی در مسائل فرهنگی است و این را دهخدا در کتاب خود به خوبی بیان می‌کند.
مدیریت فرهنگی نیازمند مهندسی فرهنگی با تکیه بر مسائل اعتقادی است
معاون فرهنگی مدرسه علمیه نرجس(س) مشهد نابسامانی در مدیریت تولید کالاهای فرهنگی را یکی از عوامل ایجاد ولنگاری فرهنگی دانست و تصریح کرد: برای مدیریت فرهنگی نیازمند مهندسی فرهنگی با تکیه بر مسائل اعتقادی هستیم.
وی در ادامه گفته‌های خود عنوان کرد: تفکر لیبرالی و دور شدن از تفکر توحیدی موجب ولنگاری فرهنگی خواهد شد.
منفعل عمل نکردن در مقابل دشمن موجب از بین رفتن ولنگاری فرهنگی می‌شود
عظیمی ولنگاری را به معنای وادادگی دانست و اظهار کرد: عقب‌نشینی و میدان دادن به دشمن نوعی ولنگاری است و در واقع منفعل عمل نکردن در مقابل جریان‌های فرهنگی بیگانه باعث از بین رفتن ولنگاری فرهنگی می‌شود.
منفعل عمل نکردن در مقابل دشمن موجب از بین رفتن ولنگاری فرهنگی می‌شود
معاون فرهنگی مدرسه علمیه نرجس(س) مشهد با اشاره به اینکه کشور در زمینه پوشش دچار آشفتگی فرهنگی است، عنوان کرد: ما به اسارت فرهنگ غرب درآمده‌ایم و به نوعی وادادگی فرهنگی در کشور ایجاد شده است.
وی ادامه داد: متأسفانه در زمینه موسیقی، اسباب‌ بازی برای کودکان، پوشش و فیلم دچار ولنگاری شده‌ایم، باید با یک مدیریت درست فرهنگی مانع ورود کالای غربی به کشور شویم.
عظیمی نقش تبلیغات در کمرنگ شدن ولنگاری فرهنگی را مؤثر دانست و عنوان کرد: یکی از دلایل موفقیت دشمن استفاده از تبلیغات و به ویژه صنعت سینما در بسیاری از فعالیت‌های سیاسی خود، به ویژه ساخت فیلم‌هایی برای داعش توسط هالیوود بوده است.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه نرجس(س) مشهد با بیان اینکه رسانه نوعی دانشگاه است، ادامه داد: استفاده درست از رسانه می‌تواند منجربه جلوگیری از هر مشکلی از جمله ولنگاری فرهنگی و استفاده از تولیدات داخلی شود.
وی اظهار کرد: ترویج نادرست و فرهنگ غلط به خوبی از طریق فیلم و سینما به مخاطب منتقل می‌شود دلیل این امر نیز افزایش سن کشیدن سیگار به 13 است که در بیشتر فیلم‌های ما این موضوع دیده می‌شود.
یکپارچگی و وحدت بین مردم؛ از راهکارهای رفع ولنگاری فرهنگی
عظیمی یکی از راهکارهای از بین بردن ولنگاری فرهنگی را یکپارچگی و وحدت بین مردم دانست و بیان کرد: وادادگی فرهنگی با یکپارچگی و استفاده نکردن از کالای فرهنگی و جلوگیری از واردات خارجی صورت می‌گیرد.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه نرجس(س) مشهد تصریح کرد: در بسیاری از کشورها استفاده کردن از کالای غیر وطنی خیانت محسوب می‌شود درحالی که در بسیاری از دفاتر دولتی ما نیز از کالاهای خارجی استفاده می‌شود.
وی ادامه داد: تولیدات وارداتی از چین و... موجب تعطیلی بسیاری از کارخانه‌ها شده است استفاده از نیروی غیر وطنی نیز از دیگر مسائلی است که به اقتصاد و فرهنگ کشور ضربه می‌زند.
عظیمی افزود: اگر جلوی ولنگاری گرفته شود، اقتصاد مقاومتی شکل می‌گیرد، گرسنگی نیز کم خواهد شد و وضعیت ازدواج و مسکن رو به بهبودی می‌رود.
وی در ادامه گفته‌های خود اظهار کرد: ما مدیون خون شهدای جنگ تحمیلی، مدافع حرم و... هستیم باید نسل جوان امروز بداند که آرامش امروز را مدیون چه کسانی است و شورای عالی انقلاب فرهنگی کوتاهی کرده و باید جوابگو باشد.
عظیمی با اشاره به اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی دچار انفعال شده است، تصریح کرد: برخی در این شورا فریاد می‌زنند و برخی دیگر سکوت پیشه گرفته‌اند. درحالی که این انفعال باید تبدیل به مجاهدت شود.
تمدن اسلامی با ولایت‌مداری زنده می‌ماند
معاون فرهنگی مدرسه علمیه نرجس(س) مشهد بیان کرد: اگر می‌خواهیم تمدن اسلامی زنده بماند باید ولایت‌مدار باشیم و پشت سر رهبر معظم انقلاب حرکت کنیم. امیدواریم با کمک همه اقشار بتوانیم میوه انقلاب را به ثمر برسانیم.
captcha