امام صادق(ع) در تهاجم فرهنگی دشمن، از دین و قرآن صیانت کرد
کد خبر: 3823045
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶

امام صادق(ع) در تهاجم فرهنگی دشمن، از دین و قرآن صیانت کرد

گروه فرهنگی- تولیت آستان قدس رضوی گفت: زمان امام صادق(ع) به معنی واقعی کلمه یک تهاجم فرهنگی وجود داشت که خطرش برای دین و اسلام از خطر معاویه و یزید کمتر نبود، امام صادق در چنین شرایطی از دین و قرآن صیانت کرد.

امام صادق(ع) در تهاجم فرهنگی دشمن، از دین و قرآن صیانت کردندبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی امروز هشتم تیرماه در مراسم عزاداری سالروز شهادت امام صادق(ع) که با حضور علما، اساتید، روحانیون و طلاب مشهد مقدس در محل مدرسه علمیه آیت‌الله خویی(ره) برگزار شد، مهمترین هدف از برگزاری چنین مراسم و آیین‌هایی را بالا بردن میزان معرفت و شناخت نسبت به معارف دین و اولیای الهی دانست و اظهار کرد: پیشنیاز شناخت و معرفت نسبت به ائمه اطهار(ع) دل و قلبی پاک است.
وی افزود: اگر بخواهیم قرآن را لمس کنیم، باید طهارت ظاهری داشته باشیم و اگر بخواهیم به عمق قرآن دست پیدا کنیم، نیازمند طهارت باطنی هستیم.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: همان گونه که درک باطن قرآن احتیاج به طهارت روح و قلب دارد، دسترسی به عمق شخصیت اهل بیت(ع) نیز نیازمند طهارت روح و پیراستگی دل از وسوسه‌های نفسانی و شیطانی است.
مروی تصریح کرد: برای درک حقایق عالم و شناخت اولیای خدا و پی بردن به زوایای شخصیتی و وجودی امام صادق(ع) ابتدا باید دل و قلب را از حجاب معصیت پاک کرد و از خدا خواست که این حضرات را به ما بشناساند.
وی با اشاره به نقش اثرگذار امام صادق(ع) در دفاع از شبهه‌ها نسبت به اسلام، تصریح کرد: در دوران امام صادق(ع) از یک طرف نحله‌های فکری گوناگون و از طرف دیگر فعالیت ملحدان و مشرکان بسیار گسترده بود و حکومت‌های بنی امیه و بنی عباس نه تنها هیچ قرابتی با اسلام نداشتند بلکه عداوت نیز داشتند.
تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: زمان امام صادق(ع) به معنی واقعی کلمه یک تهاجم فرهنگی وجود داشت که خطرش برای دین و اسلام از خطر معاویه و یزید کمتر نبود، امام صادق در چنین شرایطی از دین و قرآن صیانت کرد.
مروی اظهار کرد: اگر مبارزه‌ها، سعه صدر و علم لدنی امام صادق(ع) نبود و اگر تربیت یافتگان مکتب این امام همام نبودند، هجمه ملحدان و مشرکان در آن دوران اسلام را بر باد داده بود، امام صادق(ع) لباس رزم پوشید و در میدان فرهنگ و مبارزات علمی با شبهات در دفاع از اسلام وارد میدان شد.
وی گفت: بعد دیگر شخصیت امام صادق(ع) مبارزات ایشان با ظلم و جور بود، این گونه نبود که امام صادق(ع) تنها در برابر سیل شبهات اعتقادی و فتنه‌ها ایستادگی کنند، امام صادق(ع) با همان قوت و صلابت که از دین خدا مرزبانی کردند، در برابر طاغوت و حاکمان جور و ظلم با قاطعیت ایستادند.

انتهای پیام

captcha