علی نخعی، مدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بردسکن در گفتوگو با ایکنا از خراسان رضوی، با اشاره به اینکه تعداد شهدای سلامت بردسکن به دو نفر رسیده است، گفت: دومین شهید سلامت که پرونده وی به تازگی مورد تأیید قرار گرفته، علیرضا شجاعی است.
وی ادامه داد: اگرچه این شهید در بیمارستان قائم مشهد و بهعنوان نیروی خدمات مشغول به فعالیت بود، اما چون بردسکنی بوده و در این شهرستان نیز دفن شد، جزو آمار شهدای سلامت بردسکن محسوب میشود.
مدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران بردسکن با اشاره به اینکه مادر شهید شجاعی فوت شده و پدر وی نیز در روستای آبنو مشغول کشاورزی است، بیان کرد: هر چند شهید شجاعی در سن 49 سالگی و در 31 خردادماه سال گذشته به دیگر شهدای مدافع سلامت پیوست، اما به تازگی پرونده وی بهعنوان شهید سلامت مورد تائید قرار گرفته است.
نخعی افزود: از این شهید که در زادگاهش روستای آبنو شهرستان بردسکن تشیع و به خاک سپرده شده، دو دختر به یادگار مانده است، چون تأیید شهدای سلامت مراحل خاصی دارد که باید انجام شود به همینخاطر شاید کمی زمان ببرد.
وی با بیان اینکه شهدای سلامت از تمامی امتیازات دیگر شهدا برخوردار هستند، بیان کرد: مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با این ویروس منحوس قرار دارند و جهادگران این عرصه هستند.
مدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران بردسکن اضافه کرد: شهید علی حاجیپور نخستین شهید مدافع سلامت در سن ۴۲سالگی، در تاریخ هشتم آبانماه ۹۹ اولین شهید مدافع سلامت تأیید شده بود.
احمد خسروی خراشادی؛ پزشک متخصص، محمد سالاری؛ پزشک عمومی، ننه صحافی مقدم؛ پرستار، علیرضا شجاعی؛ نظافتچی، حسن ارباب؛ نظافتچی، صدیقه سیدی؛ ماما، محمدرضا برادران روحانی؛ بینایی سنجی، حسین هادوی؛ تکنسین اتاق عمل، طاهره افشاری؛ بهیار، محمد اسماعیلی؛ پزشک متخصص اطفال از شهرستان مشهد، مسعود ناوی دوست؛ پزشک عمومی از شهرستان سبزوار، علی حاجیپور؛ شبکه بهداشت از شهرستان بردسکن، احمد یلی یزدانآباد سفلی؛ سرایدار از شهرستان قوچان، سمیه شیرین فریمانی؛ بهرورز از شهرستان فریمان و مهرداد حیدری؛ پزشک متخصص مغز و اعصاب از شهرستان تربتحیدریه، شهدایی هستند که تاکنون پروندههایشان تأیید شده است.
انتهای پیام