کد خبر: 4105513
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۳
/نمایشگاه پژوهش و فناوری /

عجین نشدن حوزه اجرا با پژوهش

فرماندار مشهد گفت: در کشور در حوزه خدمت‌رسانی چه در حوزه تولید و چه در حوزه ایجاد ظرفیت دچار خلأ هستیم و این است که نتوانسته‌ایم حوزه اجرا را با پژوهش عجین کنیم.

محسن داوری، فرماندار مشهدمحسن داوری، فرماندار مشهد، با حضور در غرفه خبرگزاری ایکنا در نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی، اظهار کرد: اولین قدم برای ارزیابی یک کار این است که بینیم چقدر از یک کار استقبال شده و بازدیدکنندگان نیز تا چه اندازه در آن حوزه توانسته‌اند ارتباط برقرار کنند. این نمایشگاه را با نشاط دیدم و زمانی‌که نشاط در آن دیده شود یعنی کسانی که آمدند نمایشگاه به هدف خود دست پیدا کرده‌اند و همین امر باعث نشاطشان شده و علاوه بر این نشاط نیز خوشبختانه استقبال خوبی از این نمایشگاه به عمل آمده است که ما در این نمایشگاه به این دو هدف مهم دست پیدا کرده‌ایم.

وی افزود: بحث مهمی که در این میان وجود دارد این است که در کشور در حوزه خدمت‌رسانی چه در حوزه تولید و چه در حوزه ایجاد ظرفیت دچار خلأ هستیم و این است که نتوانسته‌ایم حوزه اجرا را با پژوهش عجین کنیم.

فرماندار مشهد بیان کرد: اگر بتوانیم علم را با اجرا نزدیک کنیم در بسیاری از حوزه‌ها موفق خواهیم بود، بدین منظور که ما نیازمندی خود را بدانیم بر اساس آن نیاز با استفاده از تجربه و علم خود به تولیداتی دست بزنیم و منظور این تولید صرفا تولید کالا نیست و می‌تواند تولید در هر زمینه‌ای باشد که خوشبختانه این مهم در نمایشگاه امسال دیده شده است.

داوری گفت: اینکه برخی از مسئولین و مردم از این نمایشگاه بازدید داشتند می‌تواند به این موضوع کمک کند که ما نخبگانی را شناسایی کنیم و آن‌ها را در کنار خود قرار دهیم که اگر بتوانیم در کنار یکدیگر این مهم را به سمتی پیش بریم که کارآفرینانی که از استعداد لازم برخوردار هستند یک تولید خوب همگام با کسب علم داشته باشند و در تولید نیز نقش موثری ایفا کنند، در این صورت نقصی که در این راستا وجود دارد برطرف خواهد شد.

وی اظهار کرد: این به گونه‌ای است که در نمایشگاه امسال مقدمه این کار را دیدم و ادامه راه به ما مربوط می‌شود که ما در مجموعه خود بتوانیم آن را تکیمل کنیم و به همین منظور طی گفت‌وگویی که با مدیر پارک علم و فناوری داشتیم بنا شد که هشت کارگروه را با یکدیگر تشکیل دهیم تا بتوانیم به این هدف مهم دست پیدا کنیم.

فرماندار مشهد بیان کرد: بنابراین اگر بتوانیم این مهم را اجرایی کنیم در این صورت می‌توان گفت که نمایشگاه توانسته تاثیر مثبت را گذاشته است.

انتهای پیام
captcha