کد خبر: 4202935
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۵
رئیس ستاد انتخابات استانداری خراسان رضوی:

رضایت مردم حاکی از امنیت کامل در انتخابات است

سیدهادی طباطبایی گفت: انتخابات به خوبی آغاز و با امنیت کامل در حال برگزاری است و رضایت مردم شاهد این موضوع است.

سیدهادی طباطبایی رئیس ستاد انتخابات استانداری خراسان رضویبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، سیدهادی طباطبایی رئیس ستاد انتخابات استانداری خراسان رضوی، امروز ۱۱ اسفندماه، در ستاد انتخابات استانداری خراسان رضوی، با بیان اینکه دشمن به دنبال این بود که بتواند خللی در مسیر انتخاباتی ما ایجاد کند، اظهار کرد: انتخابات به خوبی آغاز و با امنیت کامل در حال برگزاری است و رضایت مردم شاهد این موضوع است.

وی در خصوص آمار مشارکت‌ها، بیان کرد: در پایان وقت انتخابات، آمار دقیق را ارائه خواهیم داد که به صورت تجمیع‌شده و کامل باشد.

رئیس ستاد انتخابات استانداری خراسان رضوی در پاسخ به اینکه آیا امکان کشیده شدن انتخابات به دوره دوم وجود دارد؟ تصریح کرد: طبق قانون اگر نامزدها ۲۰ درصد آراء ماخوذه صحیح را اخذ کنند و همچنین تعداد رأی‌شان از  سایر نامزدها بیشتر باشد، پیروز انتخابات هستند، بنابراین کشیده شدن یا نشدن انتخابات به دور دوم پس از شمارش آرا مشخص خواهد شد. چنانچه انتخابات به مرحله دوم برود، طبق قانون یک‌ ماه بعد برگزار خواهد شد. همچنین هماهنگ شده است که صدا و سیما به صورت مستقیم مراحل مختلف شمارش آرا را به نمایش درآورد.

طباطبایی در پاسخ به اینکه تاکنون چند تعرفه استفاده شده است؟ اظهار کرد: ما ۸۴ حوزه داریم که تجمیع تعرفه‌های مصرف‌شده در این حوزه‌ها برای ما اهمیت دارد. تجمیع این آمار را در پایان انتخابات خواهیم داد. تمام شدن انتخابات نیز به دستور وزیر کشور است. در صورت تمدید شدن در دو مرحله، انتخابات نهایتا ساعت ۱۲ شب پایان خواهد یافت.

وی با تاکید بر اینکه مشاهدات ما تاکنون بیانگر مشارکتی عالی نسبت به دوره قبلی انتخابات مجلس بوده است، افزود: با توجه به اینکه فرمانداران ما آمار ادوار گذشته را نیز دارند، گزارشات حاکی از روند عالی مشارکت در انتخابات است. وضعیت حال حاضر انتخابات بهتر از پیش‌بینی‌هایی بوده است که قبل از انتخابات داشته‌ایم. به صورت غیرتجمیع شده استقبال نسبت به دوره گذشته بیشتر بوده است.

رئیس ستاد انتخابات استانداری خراسان رضوی گفت: اطلاعات سامانه انتخابات از جمله درصد لحظه‌ای مشارکت را وزارت کشور در اختیار ما قرار می‌دهد. با توجه به اینکه وزارت کشور این آمار را حذف کرده است، ما نیز نمی‌توانیم آمار دهیم. آماری که از طرف شهرستان‌ها اعلام می‌شود، به صورت تجمیع‌شده نیست.

طباطبایی با تاکید بر اینکه تا این لحظه هیچ تهدید امنیتی نداشتیم، افزود: ما بیش از ۸۰۰ کیلومتر مرز مشترک داریم و دشمن طالب دنبال کردن موارد ضدامنیتی است‌. پیش‌بینی نهادهای امنیتی برای بقیه زمان باقی‌مانده از انتخابات نیز وضعیت سفید است.

وی با بیان اینکه به همه شعب تعرفه‌های اضافه داده‌ایم، اظهار کرد: ما به مقدار بیشتر از ظرفیت به شعب اخذ رأی، تعرفه داده‌ایم. بنابراین قطعا مشکل تعرفه در استان نخواهیم داشت. تاکنون نیز گزارشی از عدم تعرفه نداشته‌ایم‌ و نخواهیم داشت.

رئیس ستاد انتخابات استانداری خراسان رضوی با تاکید بر اینکه تخلفات به صورت خیلی معدودی هستند، بیان کرد: دو مورد از تخلفات توسط فرمانداران ما به دستگاه قضا و مراجع پیشگیری از جرم ارجاع داده شده است. همچنین شایعاتی در خصوص برخی موارد به وجود آمده که به بررسی آن پرداختیم.

وی گفت: طبق اعلام  وزارت کشور، رأی گیری تا ساعت ۲۰ امشب ادامه خواهد داشت. 

طباطبایی همچنین به غیرحضوری شدن مدارس در روز شنبه اشاره و بیان کرد: به دلیل درگیری مدارس در انتخابات و شمارش آرا این تصمیم گرفته شد و آغاز به کار ادارات نیز با توجه به استفاده از بسیاری از نیروها در امر انتخابات، با ۲ ساعت تاخیر انجام خواهد شد. همه همت خود را پای کار آوردند و ما در خراسان رضوی شاهد انتخابات ویژه‌ای هستیم.

در ادامه محمدکمال سرویها رئیس هیات نظارت در خراسان رضوی اظهار کرد: تا نزدیک ساعت ۱۸.۱۵ تعداد یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر در کل استان در انتخابات شرکت کردند، بنابراین میزان مشارکت در کل استان بر اساس آخرین آمار، حدود ۳۶درصد است. تا آخر زمان انتخابات، از نرخ مشارکت دوره قبل فراتر خواهیم رفت.

وی افزود: هم چنین آخرین آمار مشارکت در مشهد نیز حاکی از حضور حدود ۷۵۰ هزار نفر است، بنابراین تا کنون نرخ مشارکت در مشهد حدود ۳۰ درصد بوده است.

رئیس هیات نظارت در خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌بینی ما مشارکت ۶۰ درصدی در استان است و امیدواریم تا پایان رای‌گیری، این رقم محقق شود.

انتهای پیام
captcha