کد خبر: 4223425
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷

پیش‌بینی 20 هزار نیروی امنیتی برای انتخابات در خراسان رضوی

مسئول کمیته امنیتی ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: در حوزه امنیت عمومی روال کار مانند انتخابات گذشته است، اما در امر امنیت انتخابات ۲۰ هزار نفر نیروی امنیتی در سه لایه مراقبت و حفاظت از صندوق‌ها، نظم عمومی و حفاظت فیزیکی، از نیرو‌های فراجا برای این امر کمک می‌کنند، علاوه بر این نیز تعدادی هم از نیروهای بسیج فراخوان می‌شوند.

صندوق رایبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، محمد زهدی، مسئول کمیته امنیتی ستاد انتخابات خراسان رضوی، امروز 6 تیرماه در استودیوی انتخابات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌ جمهوری که در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد اظهار کرد: با توجه به اینکه بنا بر قانون انتخابات زود هنگامی را در پی شهادت آیت‌الله رئیسی  پیش رو داریم،  تمهیدات لازم در این خصوص اتخاذ شده و امید است مردم با حضور خود حماسه بزرگ چهاردهمین دوره انتخابات را رقم بزنند.

زهدی افزود: خوشبختانه تاکنون در استان به لحاظ امنیتی، مشکل خاصی نداشته‌ایم، لذا باتوجه به بیانات رهبری که چهار رکن مهم انتخابات را رقابت، سلامت، مشارکت و امنیت برشمردند به ‌لحاظ مسئولیتی، تأمین امنیت در دستور کار بوده و لذا تمهیدات امنیتی لازم برای انتخابات پیش‌بینی شده است.

مسئول کمیته امنیتی ستاد انتخابات خراسان رضوی با اشاره به اینکه ارکان اطلاعاتی و امنیتی در استان توجیه شده و مشرف به وظایف خود هستند گفت: تمهیدات لازم جهت مقابله با هرگونه تهدید امنیتی اتخاذ شده است. در حوزه امنیت عمومی نیز روال کار مانند انتخابات گذشته است، اما در امر امنیت انتخابات ۲۰ هزار نفر نیروی امنیتی در سه لایه مراقبت و حفاظت از صندوق‌ها، نظم عمومی و حفاظت فیزیکی، از نیرو‌های فراجا برای این امر کمک می‌کنند‌، علاوه بر این نیز تعدادی هم از نیروهای بسیج فراخوان می‌شوند.

زهدی بیان کرد: در حوزه حفاظت از زیرساخت‌ها، برق و فیبر نوری که مرتبط با انتخابات است نیز پیش‌بینی‌های لازم انجام شده و در دستور کار است که چنانچه ضرورتی پیدا کرد، از برق اضطراری استفاده کنند و در بحث ارتباطات نیز از سایر موارد استفاده شود تا هیچ اختلالی در امنیت انتخابات به وجود نیاید.

وی افزود: ۳۴ فرماندار شهرستان توجیه هستند، موضوعات امنیتی رصد شده و تاکنون مشکل امنیتی در سطح استان نداشته‌ایم و همه موارد آماده و مهیای برگزاری یک انتخابات پرشور است. امروز نیز میزبان سه کاندیدا در مشهد هستیم که موارد امنیتی پیش‌بینی و با مدیران ستاد آنها جلساتی برگزار شده است.

زهدی اظهار کرد: بر اساس ابلاغیه شورای امنیت کشور و بنابر قانون، برقراری هرگونه کارناوال خودرویی در انتخابات ریاست‌ جمهوری ممنوع است، زیرا نباید انسداد مسیر صورت بگیرد و بنابر قانون ابلاغ‌شده، در فضای روباز و مکان غیر قابل‌ کنترل حضور نامزدها ممنوع اعلام شده است، لذا آنها باید از فضاهایی مانند استادیوم استفاده کنند.

مسئول کمیته امنیتی ستاد انتخابات استان گفت: در صورتی که انتخابات به دور دوم کشیده شود، یک هفته بعد و همزمان با 15 تیر ماه مجدداً انتخابات برگزار می‌شود و در این خصوص نیز تدابیر لازم صورت گرفته و مشکل تأمین امنیت در استان را نداریم. شرایط امنیتی هر شهرستان نیز مشخص و اقدامات امنیتی پیش‌بینی شده و بنابر آن، اقدامات اطلاعاتی و امنیتی صورت گرفته است.

انتهای پیام
captcha