کد خبر: 4230084
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵

خونخواهی شهید هنیه با سناریوی غافل‌گیرانه اتفاق خواهد افتاد

مشاور فرمانده کل سپاه گفت: با سناریوی جدید غافل‌گیرانه از سوی جمهوری اسلامی ایران در زمان مناسبی خونخواهی اسماعیل هنیه اتفاق خواهد افتاد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طائب، مشاور عالی فرمانده کل سپاهبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طائب، مشاور عالی فرمانده کل سپاه، امروز 14 مردادماه، در دوره دانش‌افزایی و توانمندسازی مسئولین و اعضای بسیج اساتید کشور در محل مجتمع فرهنگی امامت، در خصوص تحلیل انتخابات و تاثیر آن بر منطقه و بین‌الملل، اظهار کرد: در خصوص وضعیت ممتاز کشور با توجه به آرایش جهانی باید سیری در شکل‌گیری، تثبیت، توسعه، اوج و افول کشورهای آمریکا، اسرائیل و ایران داشت. 

وی با اشاره به شکل‌گیری آمریکا، تثبیت توسعه و تبدیل به یک قطب جهانی شدن این کشور، ادامه داد: با شکل‌گیری انقلاب اسلامی و تثبیت شدن آن، کشور آمریکا در سال 2000 در خصوص شروع افولش اعلام نگرانی کرد، لذا به دنبال تغییر در آمریکا و جهان افتادند. 

طائب بیان کرد: در آستانه انتخابات پیش‌رو در آمریکا اوضاع نابسامان سیاسی و اقتصادی را می‌بینیم بر همین اساس روند افول آمریکا با شتاب پیش می‌رود و در سال 2030 سرنوشت آمریکا مشخص خواهد شد. 

وی در ادامه به طرح اندیشه دولت یهود در کنگره سازمان جهانی صهیونیسم به رهبری هرتسل به تبیین وضعیت بین‌الملل اسرائیل پرداخت و گفت: طوفان الاقصی اوج شکست اسرائیل بود و همینه آمریکا و اسرائیل در این جنگ شکسته شد. لذا عملیات طوفان الاقصی علاوه بر شتاب دادن به فروپاشی اسرائیل بر روند جهانی و منطقه‌ای جبهه استکبار و انقلاب اسلامی تاثیرات اساسی داشته است.

مشاور فرمانده کل سپاه اظهار کرد: امروز اسرائیل باید خلق تصویر کند و لذا برای این خلق تصویر باید با لبنان وارد جنگ شود. بر این اساس چراغ سبز محدودی با ترور سران حماس و حزب‌الله نشان داد و با این کار به دنبال ایجاد جنگ منطقه‌ای است. این در حالی است که آمریکا با این روند مخالف است. 

طائب تصریح کرد: هدف جمهوری اسلامی در عملیات وعده صادق این بود که نشان دهد اقدامات موشکی از داخل خاک ایران انجام می‌شود و مستقیم خاک اسرائیل را هدف قرار می‌دهد.

وی افزود: سیستم امنیتی اسرائیل هنوز جان دارد و فعال است. اما هر دو جناح رژیم صهیونیستی می‌گویند در اسرائیل با وجود نتانیاهو به هشتاد سالگی نمی‌رسیم. امروز در جریان انتقام‌جویی از خون اسماعیل هنیه، وضع اجتماعی، اقتصادی اسرائیل چون نمی‌تواند ایران را پیش‌بینی کنند به هم ریخته است. با سناریوی جدید غافل‌گیرانه از سوی جمهوری اسلامی ایران در زمان مناسبی خونخواهی اسماعیل هنیه اتفاق خواهد افتاد.

طائب ضمن تبیین وضعیت ایران، اظهار کرد: ایران مانند سایر انقلاب‌ها شکل‌گیری، تاسیس، تثبیت، توسعه منطقه و بین‌الملل، اوج و آینده دارد، توسعه منطقه در سال 75 شکل گرفت و این‌جا بود که آمریکا از تبدیل شدن ایران به تهدید منطقه‌ای یاد کرد، در سال 99 شاهد توسعه بین‌المللی بودیم و آوج ایران در عملیات وعده صادق بود.

مشاور فرمانده کل سپاه افزود: انقلاب اسلامی با محوریت ایران با گذر از مراحل تشکیل، تثبیت و تبدیل شدن به قدرت منطقه و نیروی ضد سلطه و ضد هژمون در مسیر هژمون‌سازی بین‌المللی و تشکیل تمدن اسلامی و زمینه‌سازی ظهور منجی است، در حالیکه آمریکا با محاسبات خود ایران منزوی را پیش‌بینی کرده بود.

وی گفت: باقی ماندن در کمپین انتخابات باعث ایجاد دوگانه می‌شود، انتخابات برگزار شد و دولت جدید در چارچوب راهبردهای نظام و رهبری شکل می‌گیرد، هر چند تغییرات ادراکی مثبت و منفی در داخل، منطقه و بین المللی شکل می‌گیرد، اما در هر صورت جریان سرمایه اجتماعی انقلاب باید با قوت ادامه یابد.

انتهای پیام
captcha