کد خبر: 4271491
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰

اجرای طرح «ضیافت کریمانه» از سوی سپاه امام رضا(ع)

سپاه امام رضا(ع) با همکاری گروه‌های جهادی در خراسان‌رضوی اقدام به اجرای طرح «ضیافت کریمانه» در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز ۱۴۰۴ کرده است.

طرح «ضیافت کریمانه»به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی سپاه امام رضا(ع)، سرهنگ پاسدار محمد روحانی، مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) با اشاره به ابلاغ سازمان بسیج، هدف از طرح «ضیافت کریمانه» را توزیع یک میلیون بسته معیشتی، برپایی سفره‌های افطاری و تهیه و توزیع پوشاک برای نیازمندان مطرح کرد و گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، بیش از ۸۰ هزار سفره‌ افطاری در استان خراسان‌رضوی توزیع می‌شود.
 
وی با بیان اینکه تا کنون حدود ۹۰۰ گروه جهادی در قالب ۱۲ هزار نفر برای شرکت در این طرح اعلام آمادگی کرده‌اند، افزود: این گروه‌ها در ۱۴۰ پروژه عمرانی، ۱۹ گروه پزشکی و ۱۷۰ گروه فرهنگی فعالیت دارند. همچنین برپایی ۱۵۵۸ سفره افطاری و میزبانی از ۱۴۱ هزار نفر از سوی پایگاه‌های بسیج و گروه‌های جهادی انجام شده و تا کنون ۶۵۰۰ بسته معیشتی به ارزش تقریبی ۵ میلیارد تومان و ۱۰۷۰ بسته لباس در سطح استان توزیع شده است.
 
روحانی با دعوت از خیران و مردم نیکوکار استان برای مشارکت در این طرح، بیان کرد: مردم خراسان همواره در کمک به نیازمندان پیشقدم بوده‌اند و امیدواریم با مشارکت همگانی بتوانیم در روز میلاد امام حسن مجتبی(ع) شاهد برپایی هزاران سفره و توزیع هزاران بسته معیشتی در سطح استان باشیم، فعالیت‌ها نیز بیشتر در مناطق محروم هر شهرستان متمرکز است، اما محدودیتی برای فعالیت در سایر مناطق وجود ندارد.
 
روحانی گفت: امیدواریم تعداد گروه‌های جهادی و میزان کمک‌ها تا پایان ماه رمضان افزایش چشمگیری داشته باشد و فعالیت‌ها بیش از پیش گسترش یابد، علاوه بر گروه‌های جهادی مستقر در استان، گروه‌هایی از خارج استان نیز برای کمک به مناطق محروم اعزام می‌شوند.

 

انتهای پیام
captcha