کد خبر: 4271883
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱

پیش‌بینی حضور ۱۰ میلیون زائر در مشهد در نوروز ۱۴۰۴

استاندار خراسان رضوی گفت: با توجه به پیش‌بینی حضور ۱۰ میلیون زائر از 25 اسفندماه جاری تا 15 فروردین‌ماه 1404، آمادگی کامل برای استقبال و پذیرایی از افراد ضروری است.

غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضویبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، امروز، 24 اسفندماه در مراسم مانور خدمات سفر که در محل موزه بزرگ خراسان برگزار شد، اظهار کرد: اجداد ما خراسانی‌ها میزبان امام رضا(ع) بودند و امروز فرصت میزبانی زائران، افتخاری بزرگ برای استان خراسان رضوی است که باید مغتنم بشماریم.
 
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: این استان، به‌عنوان مهد تمدن، دین و دیانت و محل تلاقی دو فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی و به‌دلیل وجود بارگاه منور رضوی و آرامگاه فردوسی همواره جایگاه ویژه‌ای داشته است. با تقارن مناسبت‌های ماه مبارک رمضان و نوروز، این فرصت دوچندان می‌شود و ما باید با استفاده از دو اثر ثبت‌شده معنوی در یونسکو، فضایی معنوی در پایتخت معنوی ایران، مشهدالرضا(ع) ایجاد کنیم.
 
مظفری اظهار کرد: حضور پربرکت بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) در این شهر، اتفاقی نیست، بلکه انتخابی الهی از سوی ولی خدا حضرت علی بن موسی الرضا(ع) است و این خیل عظیم زائران، نعمتی است که خداوند به ما ارزانی داشته است و از تمامی دستگاه‌های خدماتی، بهداشتی ، امدادی  امنیتی و ... تقاضا دارم که به این مهم، صرفاً به عنوان یک کار اداری نگاه نکنند، بلکه آن را به عنوان فرصتی مغتنم برای خدمتگزاری به زائران و ارتقاء جایگاه معنوی شهر، تلقی کنند و با در نظر گرفتن این فرصت، وظیفه داریم خدماتی فراتر از وظایف اداری معمول ارائه دهیم.
 
وی گفت: امسال باید تلاش کنیم تا خدماتی به مراتب بهتر از سال‌های گذشته به زائران ارائه شود. تجربه هر ساله باید به ارتقای سطح کیفی خدمات منجر شود و تلاش و همکاری بیشتر از سوی تمامی دست‌اندرکاران، لازمه تحقق این هدف است و باید از تمامی ظرفیت‌های موجود در این راستا استفاده کنیم که امیدوارم با تلاش و همت جمعی، سفری خاطره‌انگیز و معنوی را برای زائران رقم بزنیم و با توجه به پیش‌بینی حضور 10 میلیون زائر از 25 اسفندماه جاری تا 15 فروردین‌ماه 1404، آمادگی کامل برای استقبال و پذیرایی از این عزیزان ضروری است.
 
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه خراسان و شهر مشهد، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری و زیارتی کشور و پایتخت معنوی ایران است، گفت: در ایام نوروز، حجم مسافران به‌طور قابل‌ توجهی افزایش می‌یابد و مسئولیت ما برای ارائه خدمات مطلوب و شایسته، دوچندان می‌شود و تلاش ما تأمین سفری امن و با نشاط برای زائران است.
 
در ادامه سیدجواد موسوی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان، گردهم آمده‌ایم تا به‌طور رسمی مانور خدمت‌رسانی به زائران و مسافران نوروزی را آغاز کنیم، این ایام، یادآور تحول، امید و آغاز دوباره‌ زندگی بوده و افتخار بزرگی است که در این تحول، نقشی در خدمت به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) داشته باشیم.
 
سید جواد موسوی، مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی
 
وی افزود: استان خراسان و شهر مشهد، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری و زیارتی کشور و پایتخت معنوی ایران، سالانه میزبان میلیون‌ها عاشق و مشتاق از داخل و خارج کشور است که برای زیارت مرقد مطهر امام رضا(ع) به این دیار سفر می‌کنند.
 
موسوی بیان کرد: در ایام نوروز، حجم مسافران به‌طور قابل‌ توجهی افزایش می‌یابد و مسئولیت ما برای ارائه خدمات مطلوب و شایسته، دوچندان می‌شود. هدف از برگزاری این مانور نیز آمادگی کامل و خدمت‌رسانی در حوزه‌های مختلف امداد و نجات، حمل‌ونقل، بهداشت، تأمین کالاهای اساسی، امنیت و ایمنی، اسکان و رفاه عمومی است.
 
 مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ادامه داد: وظیفه‌ ما، تأمین امنیت و رفاه زائران با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه‌جانبه‌ دستگاه‌های اجرایی است تا فضایی امن و سرشار از نشاط برای زائران فراهم آوریم. مشهد، قطعه‌ای از بهشت و محل آرامگاه امام مهربانی‌هاست و خدمت‌رسانی به زائران این بارگاه، افتخاری است که باید با تمام توان در این مسیر گام برداریم.
 
موسوی گفت: از نمایندگان مجلس، معاونان استاندار، فرمانداران، شهرداران، مدیران دستگاه‌های اجرایی، دستگاه‌های قضایی و انتظامی، اصحاب رسانه و به‌ویژه معاونت امور اجتماعی و فرهنگی زیارت که از آبان ماه با برگزاری و پیگیری مستمر، در این مسیر همراه ما بوده‌اند، کمال تشکر و قدردانی را داریم و امیدواریم با استعانت از خداوند متعال و توسل به ساحت مقدس امام هشتم(ع) و با مدیریت عالی استاندار، در این مأموریت خطیر سربلند باشیم.
انتهای پیام
captcha