به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از آستاننیوز، رضا خوراکیان، مدیر عالی حرم مطهر رضوی، در آئین شکرانه خدمت و تقدیر از عوامل ستاد خدمات سفر استان خراسانرضوی که با حضور مصطفی فیضی، قائممقام تولیت آستان قدس رضوی، غلامحسین مظفری، استاندار خراسانرضوی، محمدرضا قلندر، شهردار مشهد، عبدالحمید طالبی، رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و جمعی از مسئولان آستان قدس رضوی و استانی شامگاه دوم اردیبهشتماه در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: حضور با شکوه و حداکثری زائران و مجاوران در ایام و مناسبتهای خاص بهویژه لحظه سال تحویل در حرم مطهر رضوی، نشانگر باور و عمق نگاه دینی مردم ولایتمدار و ارادتمند اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است.
وی ادامه داد: مردم همواره آرزو دارند، لحظات و مناسبتهای مهم سال را در کنار حرم مطهر رضوی کنند و از همین رو خود را از اقصی نقاط کشور به این بارگاه میرسانند. در تلاش هستیم با استفاده از ظرفیتهایی که در حوزه زیارت معارف اهل بیت(ع) در اختیار ما قرار گرفته است شرایط بهتری را برای زیارت و خدمترسانی به زائران فراهم آوریم.
خوراکیان ضمن تقدیر از عوامل ستاد خدمات سفر خراسانرضوی، بیان کرد: امسال خدمترسانی بهتری نسبت به سال گذشته ارائه شد. در همین راستا استانداری، شهرداری، فرمانداری، نیروی انتظامی، صداوسیما و سایر ارگانها و نهادهای خدمترسان در ایام نوروز 1404 بسیج شده بودند تا به وظیفه خود که خدمت به زائران است به درستی عمل کنند.
مدیرعالی حرم مطهر رضوی در ادامه به روزهای پیش رو و ایام میلاد با سعادت حضرت رضا(ع) و دهه کرامت، اشاره کرد و افزود: امیدواریم با سعی و تلاش بیشتر شاهد ارتقای خدمات در این ایام باشیم.
وی به اقدامات و فعالیتهای صدا و سیما در ایام تحویل سال و شبهای قدر امسال، اشاره و اظهار کرد: بیش از 50 دوربین صدا و سیما مراسم شبهای قدر و لحظه تحویل سال را پوشش دادند و دلهای شیفتگان و ارادتمندان حضرت رضا(ع) را از جای جای کشور در قالب تصویر و صدا به ضریح این امام همام گره زدند.
انتهای پیام