کد خبر: 4287807
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱

رزمایش توزیع ۵۰ هزار سبد معیشتی در مشهد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: رزمایش توزیع ۵۰ هزار سبد معیشتی همزمان با دهه ولایت و امامت برگزار شد.

سبد معیشتیبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، رضا سلم‌آبادی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌رضوی اظهار کرد: همزمان با دهه امامت و ولایت، رزمایش توزیع 50 هزار سبد معیشتی در اردوگاه ثامن‌الائمه مشهد برگزار شد. این سبدهای معیشتی با مشارکت خیران و مراکز نیکوکاری تهیه شده است و بسته‌ها بین مددجویان با اولویت خانواده‌های ایتام، سید، بیمار صعب‌العلاج و عائله‌مند استان توزیع می‌شود.

وی افزود: 680 هزار پرس غذای گرم نیز با مشارکت مراکز نیکوکاری در دهه امامت و ولایت بین مددجویان تحت حمایت استان توزیع می‌شود. در سطح شهر مشهد 10 پایگاه و در سایر شهرستان‌های استان 40 پایگاه با استفاده از ظرفیت مساجد و حسینیه‌ها برای جذب حامی در دهه امامت و ولایت فعالیت می‌کنند و هدف‌گذاری برای جذب 3000 حامی در این دهه برای فرزندان کمیته امداد استان انجام شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: 13 هزار و 329 فرزند یتیم و 35 هزار و 429 فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان هستند که 202 هزار حامی از این فرزندان حمایت مالی و معنوی دارند. مردم خیر و نیکوکار برای شرکت در طرح اکرام و ایتام می‌توانند به سایت ekram.emdad.ir مراجعه و یا عدد 1  را به شماره 3000333351  ارسال کنند.

انتهای پیام
captcha