کد خبر: 4289836
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰
محمدصادق علمی در گفت‌وگو با ایکنا:

نظام استکبار جهانی به‌دنبال وابسته کردن ملت‌هاست

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: نظام استکبار جهانی در هر زمان به‌دنبال تحمیل اراده خویش به ملت‌های جهان است. معتقد است که همگان باید اجازه بگیرند که چه باور و اعتقادی داشته باشند و از استکبار جهانی در تمام شئون زندگی خویش الهام بگیرند.

محمدصادق علمی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهدمحمدصادق علمی، عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، در خصوص ویژگی‌های نظام استکباری، اظهار کرد: نظام استکبار جهانی در تمام دوران‌ها به‌دنبال تحمیل اراده خویش با هدف وابسته ساختن ملت‌هاست. این نظام بر آن است که انسان‌ها باید در خدمت نظام سلطه باشند و سبک زندگی خویش را با این نظام همسو سازند؛ به عبارتی دیگر نظام استکباری اجازه نمی‌دهد که افراد خودشان باشند، این نظام خود را منبع الهام جهانیان می‌پندارد و معتقد است مردم باید انگل وجودی آنان باشند.

این فعال قرآنی با اشاره به داستان زندگی فرعون در قرآن کریم، تصریح کرد: در زمان حضرت موسی(ع) زمانی که برخی جادوگران، معجزات ایشان را دیدند ایمان آوردند اما فرعون معتقد بود که برای ایمان آوردن باید از وی اجازه بگیرند و در غیر این صورت افراد به دار مجازات آویخته می‌شوند. در اصل این نظام استقلال ملت‌ها را نشانه می‌گیرد و به‌دنبال وابسته‌سازی آن‌هاست و جرم ملت ایران نیز از این دیدگاه مستقل بودن آنان است.

وی ادامه داد: برخی کشور‌های استعمارگر جهان سابقه 400 سال چپاول و استعمار را دارند و در این جنگی که بر ما تحمیل شده است، جبهه‌ای به وسعت تمام مستکبران عالم به تعبیر قرآن کریم در برابر ما ایستاده‌اند؛ همانطور که در زمان پیامبر(ص) این اتفاق افتاد و ایشان فرموده بودند که اکنون تمام کفر در مقابل تمام اسلام ایستاده است ولی در قضیه اخیر باید گفت که قطعا تمام کفر در یک طرف قرار گرفته‌اند اما تمام اسلام و مسلمانان متاسفانه با ما همراه نیستند؛ البته ملت‌های مسلمان دنیا طرفدار ما هستند ولی برخی سران کشور‌های اسلامی به دلیل فشار‌های استعماری دست از اسلام کشیده‌اند.

علمی در خصوص رهنمود‌های قرآنی در زمان حمله دشمنان، بیان کرد: اولین نکته‌ای که قرآن در این زمینه به ما گوشزد می‌کند این است که در زمان حمله، باید ثابت‌قدم و استوار باشیم و جبهه را ترک نکنیم. نکته دوم در زمینه پشت سر رهبری نظام بودن و پیشی نگرفتن بر ایشان است؛ در قرآن تاکید شده است که مسلمانان باید از پیامبر(ص) به‌عنوان حاکم جامعه اسلامی تبعیت کنند و به دلیل جهل یا احساسات شخصی موضع اشتباهی نگیرند. نکته بعدی در این زمینه حفظ وحدت جمعی است که قرآن در این زمینه می‌فرماید اگر دچار تفرقه شوید، قدرت خود را از دست می‌دهید. نکته آخر در این زمینه، صبر و استقامت و تحمل شدائید و سختی‌هاست که در زمان جنگ میان حق و باطل بسیار ضروری است.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در پایان با اشاره به قطعی بودن نصرت الهی در صورت صبر و استقامت، بیان کرد: تمام پیامبران الهی زندگی سختی داشتند و این نکته در قرآن آمده است که اگر به سبب داشتن ایمان در شرایط سخت، از جایی که گمان نمی‌بردند، خداوند یاری‌شان کرده است. در زمان کنونی نیز ما باید بر مواضع خود پافشاری کنیم و به امداد‌های الهی باور داشته باشیم و خدا را یاری کنیم؛ البته خداوند به یاری ما نیازی ندارد و منظور از این مطلب یاری کردن دین خدا به معنای یاری کردن تفکر الهی و قرآنی است که در این صورت وعده خداوند که همان ان تنصروالله، ینصرکم است، قطعا نمود پیدا می‌کند و این نصرت الهی هم در دنیا و هم در قیامت اتفاق خواهد افتاد.

انتهای پیام
captcha