کد خبر: 4290370
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶

آیین سنتی اذن عزای حضرت سیدالشهدا(ع) در حرم رضوی برگزار می‌شود

معاونت اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی گفت: در آستانه فرارسیدن ماه محرم، مراسم اذن عزای حضرت سیدالشهدا(ع) در بارگاه منور رضوی برگزار می‌شود.

حرم رضویبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از آستان‌نیوز، امین بهنام، معاون اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی اظهار کرد: مراسم اذن عزا، عصر روز پنج‌شنبه پنجم تیرماه، ساعت ۱۷، با حضور هیئات مذهبی و خدام حرم مطهر رضوی در صحن انقلاب بارگاه منور رضوی برگزار می‌شود.
 
وی تصریح کرد: همزمان با مراسم اذن عزا، پرچم متبرک حضرت امام رضا(ع) نیز به هیئات منتخب از سراسر کشور و هیئات بین‌المللی اهدا می‌شود تا این پرچم‌های متبرک، در مجالس عزای سیدالشهدا(ع) برافراشته شده و شور و شعور حسینی را در دل عاشقان مکتب عاشورا زنده نگه دارند.
 
معاون اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی افزود: پس از مراسم اذن عزا و هم‌زمان با غروب آفتاب، پرچم گنبد مطهر حضرت امام رضا(ع) و پوشش ضریح مبارک ایشان به رنگ مشکی درخواهد آمد که این اقدام، به نشانه آغاز عزاداری و سوگواری برای شهادت سیدالشهدا(ع) و یاران با وفایشان انجام شده و به‌مدت ۶۳ روز حرم مطهر رضوی سیاه‌پوش خواهد بود.
 
بهنام گفت: از همه زائران و مجاوران دعوت می‌کنیم با حضور در حرم مطهر رضوی در این ایام، به عزاداری و سوگ سیدالشهدا(ع) بپردازند و از فیوضات معنوی این ماه در جوار بارگاه منور رضوی، بهره‌مند شوند.
انتهای پیام
captcha