کد خبر: 4321471
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲

ویژه‌برنامه‌های ولادت حضرت فاطمه(س) در مشهد برگزار می‌شود

سرپرست معاونت فرهنگی و هنری شهرداری مشهد از اجرای گسترده برنامه‌های فرهنگی، هنری و شهری به‌مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با محوریت گرامیداشت مقام مادر و با مشارکت فرهنگسراها، گروه‌های مردمی و هنرمندان برگزار می‌شود.

ولادت حضرت فاطمه(س)عقیل قدرتی، سرپرست معاونت فرهنگی و هنری شهرداری مشهد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌رضوی، اظهار کرد: امسال ویژه‌برنامه‌های فرهنگی و هنری سالروز ولادت حضرت فاطمه‌(س) با رویکرد گرامیداشت جایگاه والای مادر و تکریم مقام بانوان طراحی و اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات حوزه فضاسازی و اکران شهری بیان کرد: در بخش فضاسازی شهری، ریسه‌آرایی، نصب پرده‌های الوان و بیرق‌ها در سطح شهر انجام شده است. همچنین ۲۵۰ سازه موقت داربستی با محوریت القاب حضرت زهرا(س) و پیام‌های محتوایی مرتبط با تکریم مقام مادر در نقاط مختلف شهر جانمایی شده و سازه‌های تبلیغاتی و بیلبوردهای شهری نیز به این موضوع اختصاص یافته‌اند.

سرپرست معاونت فرهنگی و هنری شهرداری مشهد به رویدادهای فرهنگی نیز اشاره کرد و گفت: در سه شب متوالی، ۲۰ فرهنگسرای شهر میزبان جشن‌های ویژه بانوان خواهند بود. هر فرهنگسرا به‌صورت اختصاصی پذیرای یکی از گروه‌های بانوان یا خانواده‌های آنان است؛ برای نمونه، فرهنگسرای ترافیک میزبان بانوان تاکسیران و اتوبوسران، فرهنگسرای شهر زیبا میزبان بانوان شاغل در حوزه خدمات شهری و فرهنگسرای شهید حاج قاسم سلیمانی میزبان مادران و همسران شهدا خواهد بود.

قدرتی ادامه داد: اردوهای مادر و دختری توسط فرهنگسرای حجاب برگزار می‌شود و فرهنگسرای کودک نیز با مشارکت کودکان در ساخت دست‌سازه‌هایی ویژه اهدا به مادران فعالیت خواهد کرد.

وی به اجرای برنامه «ایوان خلاقیت» نیز اشاره کرد و گفت: در این برنامه که همراه با جشن و سرگرمی است، بانوان شرکت‌کننده در دوره‌های آموزشی فرهنگسراها، مهارت‌ها و آموخته‌های خود در حوزه‌هایی مانند آشپزی، خیاطی و... را با حضور مربیان در قالب یک رقابت دوستانه ارائه می‌کنند.

سرپرست معاونت فرهنگی و هنری شهرداری مشهد در ادامه به برگزاری یک رویداد بزرگ شهری اشاره کرد و افزود: روز پنجشنبه 20 آذرماه، در میدان مادر محله قاسم‌آباد، حدود ۴۰۰۰ نفر از گروه‌های سرود دانش‌آموزی دختر و پسر کودک و نوجوان به همراه مادران خود حضور خواهند داشت. اجرای دسته‌جمعی سرودهای نوستالژیک و برگزاری برنامه‌هایی همچون دست‌بوسی و اهدای هدیه به مادران از بخش‌های این رویداد است.

قدرتی تصریح کرد: شهرداری مشهد مقدس همچنین در برگزاری جشن‌های مردمی، برپایی ایستگاه‌های صلواتی و ویژه‌برنامه‌هایی که توسط گروه‌های مردمی در نقاط مختلف شهر، از جمله خیابان کوهسنگی و پارک ملت، اجرا می‌شود، مشارکت فعال دارد.

انتهای پیام
captcha