کد خبر: 4283050
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۲
سخنگوی دولت:

دولت در گرامیداشت بزرگان زبان و ادب پارسی مصمم است

سخنگوی دولت گفت: مشاهیر فرهنگی، مفاخر و شاعران، هویت ملی ایران هستند و دولت در گرامیداشت بزرگان زبان و ادب پارسی مصمم است.

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، شامگاه امروز ۲۷ اردیبهشت، در نشست با برخی مدیران فرهنگی استان در حاشیه هجدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی مشهدبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، شامگاه امروز ۲۷ اردیبهشت، در نشست با برخی مدیران فرهنگی استان در حاشیه هجدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی مشهد، اظهار کرد: مشاهیر فرهنگی، مفاخر و شاعران، هویت ملی ایران هستند و دولت در گرامیداشت بزرگان زبان و ادب پارسی مصمم است. حضرت ثامن‌الحجج(ع) نیز حامی و ولی نعمت همه ایرانیان اعم از مسلمان، زرتشتی، کلیمی و مسیحی هستند.
 
سخنگوی دولت ادامه داد: رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت نگاهی متوازن به حوزه فرهنگ و هنر دارند.
 
مهاجرانی با اشاره به شاهنامه فردوسی به عنوان یکی از مهمترین آثار ملی، بیان کرد: پیشنهاد می‌شود مضامین اخلاقی این اثر حماسی در قالب شاهنامه‌خوانی در مدارس خراسان رضوی تدریس و ترویج شود.
 
وی تأکید کرد: ما در ایران ظرفیت‌های زیادی از جمله در هنر گوهرتراشی داریم، اما زیاد از آن بهره نبرده‌ایم.
انتهای پیام
captcha